Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
25 komentara

Iz idile u - horor: Dupin skočio na brod i ženi slomio gležnjeve

Chrissie i Dirk Frickman poveli su svoje dvoje djece na izlet brodom. Okružilo ih je jato dupina i obitelj im se divila sve dok jedna životinja nije skočila na brodicu...

OC Sheriffs Department/Twitter
Foto: OC Sheriffs Department/Twitter
25 komentara

Obiteljsku idilu Frickmanovih koji su uživali na svojoj brodici pretprošle nedjelje na Floridi uništio je dupin koji je skočio na palubu i slomio gležnjeve mami Chrissie.

Dirk i Chrissie poveli su 21. lipnja svoju djecu Courtney (16) i Tristana (12) na izlet brodom kako bi proslavili prvi dan ljeta, Očev dan i 18. godišnjicu braka. Savršen dan zaokružilo je jato dupina koji su se pojavili oko njihovog broda pri povratku u luku. Frickmanovi su im se divili, no idila se pretvorila u horor kada je jedan dupin skočio na palubu.

Sve je bilo puno krvi

Koprcao se i mahao perajama i srušio Chrissie te joj snažnim udarcima slomio gležnjeve. Suprug ju je izvukao ispod dupina te se obitelj okupila oko centralne konzole broda. Udarac je zaradila i Courtney.

Dupin je ozlijedio nos i rep te je zakrvavio cijeli brod koprcajući se.

Dupina su odvezli u luku

Dirk nije znao kako da vrati dupina u more pa je kontaktirao Lučku patrolu ureda šerifa te se uputio nazad u luku.

- O moj Bože, nikada nisam vidio ništa slično - kazao je policajac koji je prvi stigao do brodice Frickmanovih, piše OCRegister .

Majku i kćer su zatim prebacili na plovilo Lučke patrole i odvezli ih do doka gdje ih je čekala hitna pomoć, a ocu su dodali kantu kako bi polijevao dupina dok ne stignu u luku. Nesretnu životinju na kraju je nekoliko muškaraca u luci vezalo užetom i spustilo natrag u vodu.

Frickmanovi su iz svega izvukli pouku, kaže Dirk. Iako je dupine lijepo promatrati ipak su to divlje životinje i ponekad je bolje ostati malo dalje, zaključio je.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message