Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Iza vrata elitnih seks orgija: Tu su muškarci tek naše igračke...

Riječ je o mreži seksualne elite u koju muškarci imaju pristup samo u pratnji žena. Jedno od najstrožih pravila je ono da muškarci ni u kojem slučaju ne mogu prilaziti ženama

Foto: IMDB
73 komentara

Na tajnoj lokaciji, u skrivenom newyorškom potkrovlju, svake subote navečer odvijaju se raskalašene orgije na kojim žene imaju glavnu riječ. Muškarci su ovdje samo igračke, a kako bi se dodala doza intrige svi sudionici na razuzdani provod dolaze pod maskama - štoviše, bez maske se tamo nema što ni tražiti. 

Zabave, koje organiziraju tzv. Mačkice mučiteljice (Torture Kittens), počinju laganim ispijanjem šampanjca kojim se sudionici goste na svakom koraku.

Foto: Calimero Sport

Zabranjeno je i unositi mobitele. Na šanku su posude s kondomima. 

Vanjski izgled ipak nije bitan

Visoki su i kriteriji za vanjski izgled sudionika, ali novinarka Daily Beasta koja je uspjela ući među njih, kaže kako na jednoj takvoj zabavi nije uočila dugonoge modele niti markantne muškarce. Bilo je, kaže, i atraktivnih, ali su gosti većinom ili predebeli, ili previsoki, ili bucmasti. 

Zapravo, piše novinarka, ispalo je da nije sve tako tajno i ekskluzivno jer je među polugolim ženama bilo i novinara koji su šetali s diktafonima. Bilo je tu i starijih parova. 

''Zvučalo je kao skup divljih mačaka''

- Uskoro je dernek počeo po cijeloj kući uz pratnju glasne techno glazbe, žene su vrištale, sve e djelovalo kao da su se okupile divlje mačke - napisala je. 

Ogrije traju do jutra, ali nigdje se neće naći muškarci koje žene zadovoljavaju - oni su tamo da zadovolje žene, a ne smiju imati ni međusobne seksualne odnose. 

Za ulazak se plaća i ulaznica koja za samce iznosi 100, a za parove 250 dolara. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message