Obavijesti

News

Komentari 73

Iza vrata elitnih seks orgija: Tu su muškarci tek naše igračke...

Iza vrata elitnih seks orgija:  Tu su muškarci tek naše igračke...
1

Riječ je o mreži seksualne elite u koju muškarci imaju pristup samo u pratnji žena. Jedno od najstrožih pravila je ono da muškarci ni u kojem slučaju ne mogu prilaziti ženama

VIDEO

Na tajnoj lokaciji, u skrivenom newyorškom potkrovlju, svake subote navečer odvijaju se raskalašene orgije na kojim žene imaju glavnu riječ. Muškarci su ovdje samo igračke, a kako bi se dodala doza intrige svi sudionici na razuzdani provod dolaze pod maskama - štoviše, bez maske se tamo nema što ni tražiti. 

Zabave, koje organiziraju tzv. Mačkice mučiteljice (Torture Kittens), počinju laganim ispijanjem šampanjca kojim se sudionici goste na svakom koraku.

Zabranjeno je i unositi mobitele. Na šanku su posude s kondomima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vanjski izgled ipak nije bitan

Visoki su i kriteriji za vanjski izgled sudionika, ali novinarka Daily Beasta koja je uspjela ući među njih, kaže kako na jednoj takvoj zabavi nije uočila dugonoge modele niti markantne muškarce. Bilo je, kaže, i atraktivnih, ali su gosti većinom ili predebeli, ili previsoki, ili bucmasti. 

Zapravo, piše novinarka, ispalo je da nije sve tako tajno i ekskluzivno jer je među polugolim ženama bilo i novinara koji su šetali s diktafonima. Bilo je tu i starijih parova. 

''Zvučalo je kao skup divljih mačaka''

- Uskoro je dernek počeo po cijeloj kući uz pratnju glasne techno glazbe, žene su vrištale, sve e djelovalo kao da su se okupile divlje mačke - napisala je. 

Ogrije traju do jutra, ali nigdje se neće naći muškarci koje žene zadovoljavaju - oni su tamo da zadovolje žene, a ne smiju imati ni međusobne seksualne odnose. 

Za ulazak se plaća i ulaznica koja za samce iznosi 100, a za parove 250 dolara. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke