Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 1

Izašao novi album Mile Kekina pod nazivom "Kuća bez krova"

Izašao novi album Mile Kekina pod nazivom "Kuća bez krova"
2

Dvije godine intenzivnog rada Mile Kekina, rezultiralo je albumom na kojem se nalazi 10 pomno biranih i vrhunski odsviranih pjesama. Autorski i dijelom autobiografski album nastao je pod palicom Denykena

VIDEO

Već je prvi singl „Reno 4“ dao naslutiti da će se ovaj album žanrovski uvelike razlikovati od materijala koji Mile Kekin inače izvodi na rock koncertima svog matičnog benda Hladno pivo.

Pjesma „Reno 4“ nekoliko je mjeseci bila na tronu kao najslušaniji singl u Hrvatskoj, a struka joj je dala priznanje nominiravši je prošle godine za Glazbenu nagradu Porin i to u najatraktivnijoj kategoriji – onoj za pjesmu godine!

Uslijedio je „Atlas“, zatim „Takav par“ čiji će spot biti predstavljen u ponedjeljak 22. 10., ali najveću pažnju dobila je suradnja s Bajagom u pjesmi „Atlantida“ za koju Mile kaže da je to pjesma o „nama iz plemena Azri“.

Još je i prije službenog izlaska albuma pokazan ogroman interes za isti,  a prve recenzije dokazuju da se radi o vrlo kvalitetnom materijalu, za koji vjerujemo da će ove godine ozbiljno konkurirati za album godine. Tako je Dubravko Jagatić za tjednik Nacional, naglasio da se: „Kekin kroz ovih 10 pjesama poklonio svom velikom glazbenom heroju Bruceu Springsteenu. Prekrasni proživljeni momenti i slike izašli su iz njega i to se desilo na najbolji mogući način“.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Aleksandar Dragaš je albumu „Kuća bez krova“ dao veliku ocjenu od 4 i pol zvjezdice, a opisao ga je kao: „Metaforično kantautorsko rock djelo o ljubavi i braku, djeci i djetinjstvu, odrastanju i starenju, cesti i putovanju, domovini i tuđini, iskanju sreće i trpljenju životnih nedaća u urušenoj zemlji koja sve više nalikuje kući bez krova. Mile je s vrsnim glazbenicima u mekoj i širokoj, toploj i organskoj produkciji aranžmanski potkovanog Denykena, ozvučio srednjestrujaškim rock'n'rollom,  posutog zrncima folk, country, gospel, soul i blues prašine“.

Hrvoje Horvat  je za album rekao: "Kekinova 'Kuća bez krova' je krovni domaći album godine koji je dometima i značajem usporediv samo s "Putom u puls" Ede Maajke."Kuća bez krova" puni domaću glazbu sadržajem kakav već dugo nije dobila na tim ozbiljnim razinama. Izvrsne pjesme i tekstovi u Denykenovoj produkciji složeni su poput bisera koji usprkos ozbiljnim temama lako ulaze u uho i šire Miletovo evanđelje."

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince