Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Izbola pitona od 5 metara koji joj je gušio sinčića (3)

Zmija, veća od dječaka, omotala se oko njegova tijela i počela ga stiskati. U jednom trenu prestao je plakati. Majka je uzela nož i napala dugu zmiju

ABC
Foto: ABC
3 komentara

Trogodišnjaka iz Las Vegasa u SAD-u gotovo je ubio 5,5-metarski piton, no sabrana majka uspjela je životinju skinuti s dječaka i spasiti ga. Obitelj je čuvala zmije prijateljima koji su otputovali te kažu da ne znaju kako je piton izašao iz terarija. Policija je pohvalila majku na brzoj akciji.
- Trebalo nas je šestero da iznesemo zmiju iz stana - kaže policajac Steve Custer kojeg je u borbi zmija ugrizla i dodaje kako u 36 godina radnog iskustva nije doživio ovakvo spašavanje. Zmija, koja je bila veća od dječaka, omotala se oko njegova tijela i počela ga stiskati. Dječak je plakao. Majka je otrčala u kuhinju po nož, ali dok se vratila, više se nije čuo plač, a dijete je poplavjelo. Nožem je izbola pitona. Nije ga ubila, ali ga je ozlijedila dovoljno da popusti pritisak i odmakne se od djeteta. Policija ga je odnijela u sklonište za životinje gdje su ga zbog rana morali eutanazirati. Ostalih pet zmija koje je obitelj čuvala također su u skloništu. I majka i dijete su dobro.

Možda vas zanima i ovo:
Message