Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Izborni horoskop: Vrijeme Đurđe Adlešić tek dolazi

Vladimira Jordana čeka uspjeh u studenom. Akcije Josipa Friščića su iskrene i iz srca, a kampanja će ispuniti njegova očekivanja

Patrik Maček
Foto: Patrik Maček
2 komentara

VLADIMIR JORDAN- ŠKORPION
Vladimir Jordan, čelni čovjek  Hrvatske stranke umirovljenika od 2001. godine, rođen je 3. studenoga 1940. u znaku Škorpiona. Na izborima predstavlja jednog od najstarijih sudionika. Merkur u Škorpionu čini ga inteligentnim promatračem, koji zna uskladiti svoju elastičnost s čeličnom voljom i poštovanjem prema radnim obvezama. Osim što ga odlikuju sposobnosti vrsnog organizatora, planeti u Biku istču ustrajnost i nepopustljivost. Jordan je nepovjerljiva osoba po prirodi, pa svoje projekte brižno čuva i otkriva samo malom broju osoba koje su uspjele zavrijediti i očuvati njegovo povjerenje. Venera i Mars u Vagi krivci su za njegovu povremenu neodlučnost u političkim vodama, no u suštini Jordan je čovjek koji ima visok osjećaj za pravdu. Potpora Saturna u Djevici na dan izbora obećava čelniku odličnu kampanju i dobre rezultate na biralištima, koji će ga u konačnici itekako zadovoljiti. Na prošlim izborima Hrvatska stranka umirovljenika je bila jedno od najvećih pozitivnih iznenađenja.
ĐURĐA ADLEŠIĆ- OVAN
Đurđa Adlešić, čelnica HSLS-a, rođena je 18. travnja 1960. u Ovnu, znaku koji krase borbenost i energičnost. Njezinu energiju u priličnoj mjeri smiruje Mjesec u Jarcu, koji je obdaruje praktičnošću, oprezom i promišljenošću. Dotični znak zaslužan je i za Đurđine visoke ambicije te osjećaj za pravdu. Osoba je na koju se može osloniti, a za svoju pomoć neće tražiti nikakve protuusluge. Zahvaljujući inicijativi, hrabrosti i entuzijazmu, idealno se snalazi u ulozi vođe. Britki um, smisao za humor i izravnost proizlaze iz kontakta Merkura i Venere u Ovnu. Na dan izbora, probleme će joj praviti loš utjecaj Marsa. No to ne mora nužno značiti neuspjeh. Bez obzira na rezultat, vrijeme Đurđe Adlešić tek dolazi. Povoljan utjecaj Jupitera od prosinca 2007. te tijekom čitave 2008. godine, kao i Saturna u Djevici, pokazuje da će se uspješno istaknuti originalnim idejama.
JOSIP FRIŠČIĆ- LAV
Čelni čovjek HSS-a rođen je 15. kolovoza 1949. u znaku Lava. Odvažan je, izravan i voli biti u centru pozornosti. Gotovo ga je nemoguće iznenaditi. Siguran je u sebe i svjestan vlastitih vrijednosti. Njegove akcije su iskrene i potiču iz srca. Kontakt Saturna i Merkura dodaje mu ozbiljnost, odgovornost i jasnoću u razmišljanju. Znak Djevice ukazuje na analitičnost i oštroumnost. Kampanja će uglavnom ispuniti sva njegova očekivanja. Ipak, budući da će mu aspekti Marsa dominirati horoskopom, morao bi pripaziti na ishitrene izjave. Na dan izbora, odaziv birača omogućit će mu da u budućnosti bude još uspješniji.
HSU- BIK
Hrvatska stranka umirovljenika osnovana je kasno u odnosu na ostale političke protivnike u ovoj kampanji, tek 29. travnja 1996. godine u znaku Bika. Neharmonija Jupitera i Saturna ukazuje da je stranka na svom putu ka afirmaciji napredovala sporo. Često se susretala sa zaprekama. Učenje na pogreškama često je među njezinim članovima, a za usporavanje u napretku glavni bi krivci mogli biti sukobi interesa među kolegama. Zahvaljujući skladu vodenih i zemljanih znakova, njihova politička budućnost bit će sve svjetlija, što bi se moglo pokazati već i na izborima u studenome.
KOALICIJA HSS-HSLS-PGS - RIBA
Koalicija HSLS-HSS-PGS zaživjela je 20. ožujka 2007. i nosi sva obilježja znaka Riba. Da je spajanje ovih triju stranaka u koaliciju doista odličan politički potez, potvrđuju i zvijezde. Mnoštvo skladnih planetarnih utjecaja ovoj koaliciji omogućuje uspjeh na izborima. Predizborna kampanja ipak neće proteći bez turbulencija - napeti aspekt Marsa i Saturna može potencirati neusklađenost ili biranje pogrešnog trenutka za izjave.


Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message