Obavijesti

Promo sadržaj

Izbornik Vatrenih, Zlatko Dalić dobio hrvatski pametni telefon NOA N10

Izbornik Vatrenih, Zlatko Dalić dobio hrvatski pametni telefon NOA N10
1

Nakon povijesnog uspjeha hrvatskih nogometaša na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i velike nogometne euforije i slavlja diljem zemlje, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić stigao je u petak, 27. srpnja u službeni posjet Podravki

Nakon povijesnog uspjeha hrvatskih nogometaša na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i velike nogometne euforije i slavlja diljem zemlje, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić stigao je u petak, 27. srpnja u službeni posjet Podravki.

Podravka je pripremila poseban doček za Zlatka Dalića povodom potpisivanja ugovora o poslovnoj suradnji čime je on postao zaštitno lice Podravke. Tom prilikom, direktor i vlasnik tvrtke Hangar 18 Mario Kralj, uručio je izborniku Zlatku Daliću smartphone NOA Element N10. Ovaj model iz Noa Element serije uređaja, novi je „flagship“, odnosno TOP model s tzv. "notch“ dizajnom ekrana.

Osim posebnog dizajna i srebrne boje u kojoj dolazi, još jedna posebnost smartphonea NOA N10 je dvostruka stražnja kamera od 16MP/16MP s najnovijim Dual Sony IMX 499 senzorom koji pomoću „oversampling“ može izraditi fotografije do čak 96 MP.

Prednja „selfie“ kamera od 16 MP podržava „Face ID“ i „Face Beauty“ funkcionalnosti, a za poboljšanu reprodukciju audio sadržaja, implementirana je DTS tehnologija zvuka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

NOA N10 ima ekran veličine 6.18“ u FHD+ rezoluciji od 1080x2246px u omjeru 19:9, 4 GB RAM memorije i 64 GB memorije za pohranu podataka koju ćete moći proširiti do 256 GB pomoću dodatne memorijske kartice.

Dolazi s baterijom od 3.600 mAh, koristi najnoviji Android 8.1 kao operativni sustav te ulazi u cjenovni razred do 300 EUR. Kao i svi modeli koji dolaze iz Element serije uređaja, koja kao glavnu prednost korisniku daje dodatno NOA Premium Care jamstvo od 12 mjeseci koje pokriva sva oštećenja na uređaju.

NOA N10 je prvi put predstavljen krajem veljače ove godine na Mobile World Congressu, najvećem sajmu mobilne industrije u Barceloni. U svibnju je nominiran na EISA konvenciji u Antwerpenu za jednu od prestižnih EISA nagrada, a u lipnju je predstavljen i na najvećem ICT sajmu CEBIT 2018 u Hannoveru.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.