News

Komentari 31

Izetbegović kao Kim: Pokazala srednji prst i završila na policiji

Izetbegović kao Kim: Pokazala srednji prst i završila na policiji

Dnevni Avaz objavio je da je američka državljanka (L.F.P.) u četvrtak pokazala srednji prst prema koloni službenih vozila u kojima je bio i član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović

Društvene mreže preplavili su u petak šaljivi komentari na račun bošnjačkog člana BiH Predsjedništva Bakira Izetbegovića kojega su i usporedili sa sjevernkorejskim diktatorom jer je američka državljanka privedena i novčano kažnjena zato što je predsjedničkoj koloni vozila pokazala srednji prst. 

Sarajevski Dnevni Avaz objavio je da je američka državljanka (L.F.P.) u četvrtak nešto prije podneva sati na raskrižju ulica Kralja Tomislava i Titove pokazala srednji prst prema koloni službenih vozila u kojima je bio i član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović.

Nakon tog događaja policija je kod zgrade općine Centar zaustavila automobil u kojem je bila američka državljanka i privela je u policijsku postaju gdje joj je nakon obavijesnog razgovora uručen prekršajni nalog zbog drskog ponašanja te je morala platiti kaznu.

Objava te informacije izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama.

"Srednji prst - Narušavanje javnog reda i mira za Kim Jong-una?", jedan je od komentara na Twitteru.

Također su građani objavljivali šaljive klipove komičara Mr. Beana koji također pokazuje srednji prst.

"Koliko simbolike ima u tome što je "neka" Amerikanka pokazala srednji prst? Je li to srednji prst @realDonaldTrump politici u BiH?", pita se jedan Sarajlija.

Najčitaniji članci