Obavijesti

News

Komentari 44

'Izgleda da će si Milanović još jednom pucati u vlastitu nogu'

'Izgleda da će si Milanović još jednom pucati u vlastitu nogu'
1

Umjesto da u nekoliko preostalih mjeseci kukurikavci poprave loš rejting, Milanović misli da će blefom omađijati glasače, komentirao je Branko Vukšić datum izbora

VIDEO

Nezavisni zastupnik Branko Vukšić komentirao je sazivanje izvanredne sjednice Sabora koja počinje u utorak, 8. rujna, tjedan dana prije nego što je trebala početi redovna sjednica. 

Kaže kako je dnevni red koji je Vlada predložila Saboru za izvanrednu sjednicu zapravo uobičajeni dnevni red jer se neće raspravljati o zakonima koji trebaju hitnu intervenciju.

'Odjednom su pronašli novac za gladnu djecu'

– Stalo im je, vidimo, odjednom i do gladne djece u školama o čemu sam unatrag godinu i pol dana govorio u Saboru nekoliko puta. Vladajući su podizanje glasa protiv gladi u školama nazvali senzacionalizmom. A sada, vidi vraga, ministrica Opačić slavodobitno najavljuje da će Vlada nahraniti svu gladnu djecu u školama!? A te je djece, poručuju iz Vlade, 17,5 tisuća. I to je stvarni rezultat rada ove Vlade; glad djece. Kako to da SDP nije imao rješenje za gladnu djecu prije godinu i pol dana? Kako to da čak i nije priznao da ima gladne djece („To su uglavnom romska djeca“ – tumačila je ministrica Opačić)?! Kako da se odjednom pronašao novac za 17,5 tisuća socijalno ugroženih učenika, kojima će biti plaćen topli obrok? Nije, naravno, riječ o brizi za gladne, već o izbornoj kampanji – komentira Vukšić.

'SDP se želi dodvoriti građanima koji su uzeli kredite u švicarcima'

Kaže i kako se "pet sekundi prije 12 SDP želi dodvoriti i građanima koji su uzeli kredite u švicarcima i koje, uz pomoć te i prethodnih vlada, banke pljačkaju već godinama".

– Zar u SDP-u i HNS-u doista misle da su glasači pali s kruške te da će vladajućima honorirati predizborni trik?! SDP čak ne želi da sažive zakoni kojima se pokušava dodvoriti glasačima pa – da se ne dosjete vlasi – panično traži spas u što ranijim izborima. Ide li SDP-u išta na ruku? Dobra turistička sezona za koju su zaslužni lijepo vrijeme te krize u Grčkoj, na Bliskom  istoku i sjeveru Afrike. Ide mu na ruku i porast BDP-a u visini – docirali su to, sjetite se, Jadranki Kosor kada su bili u oporbi – statističke pogreške – smatra Branko Vukšić.

'U HDZ-u već sada mogu otvarati šampanjac'

– I umjesto da u nekoliko preostalih mjeseci kukurikavci poprave loš rejting, Milanović misli da će blefom omađijati glasače. Pametan strateg bi za raspuštanje Sabora izabrao 15. prosinca i do toga dana činio sve da njegova obećanja ne budu samo mrtvo slovo na papiru. Zašto baš 15. prosinca? Zato što se Sabor mora raspustiti u ustavnome roku, dakle do 22. prosinca. Zato što predsjednica nakon toga mora raspisati izbore najranije 30 a najkasnije 60 dana od raspuštanja Sabora. Dakle, najranije 15. siječnja 2016. godine, a najkasnije 15. veljače. HDZ-u bi, naravno, najviše odgovarao datum bliži Božiću i Novoj godini, a to bi se ovim tempiranjem izbjeglo. A do 15. siječnja ili početka veljače efekte odlučnih i u praksi provedivih poteza građani bi osjetili na vlastitoj koži. Izgleda da će si Milanović još jednom pucati u nogu zbog čega u HDZ-u već sada mogu otvarati šampanjac – zaključuje Vukšić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa