Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Izgradite uspješnu karijeru uz mnoštvo pogodnosti

Izgradnja uspješne karijere svakom je pojedincu izazov zato je Hrvatska pošta idealno mjesto za rad

Foto: Hrvatska pošta

Hrvatska pošta je tri godine zaredom, 2017., 2018. i 2019. nosilac Certifikata Poslodavac Partner kojim se iznova potvrđuje postizanje izvrsnih uspjeha u upravljanju ljudskim resursima. Kvaliteta upravljanja ljudskim resursima dio je razvojne strategije Pošta2022. u čijem su središtu radnici te temeljne poštanske vrijednosti: povjerenje, proaktivnost i izvrsnost.

U današnjem poslovnom okruženju i na tržištu brzina prilagodbe iznimno je važna, stoga Hrvatska pošta ulaže znatne resurse u razvoj znanja pružajući radnicima sve potrebne edukacije, bilo interne ili vanjske. 

Hrvatska pošta prepoznaje i cijeni radnike kao svoju najveću vrijednost te im uz redovita primanja proizašla iz stabilnog poslovanja nudi i brojne dodatne pogodnosti. Zahvaljujući kvalitetnom i vrijednom radu svojih radnika, Hrvatska pošta danas je uspješna i cijenjena tvrtka.

Radnici Hrvatske pošte mogu pohađati interne edukacije na kojima mogu razviti informatička znanja, steći prodajne vještine te pohađati stručne edukacije prilikom uvođenja novih usluga ili za druge potrebe posla. Hrvatska pošta svojim radnicima daje godišnje nagrade uplatom u treći mirovinski stup na temelju upravljanja radnim učinkom, a svi imaju i godišnje osiguranje. Budući da smo poslodavac s radnim mjestima na koja se odnosi dvokratni rad, rad u popodnevnim smjenama, rad vikendom te rad noću, radnici na ovim radnim mjestima dobivaju dodatke odnosno uvećanja na redovnu plaću. Participiramo u troškovima prijevoza svih naših zaposlenika, a pružamo im i mogućnost sistematskih i specijalističkih pregleda na teret poslodavca. 

Odgovornost prema korisnicima, kao i prema vlastitim radnicima važna je sastavnica poslovanja Hrvatske pošte. Istraživanja provedena u ovom području pokazuju i potvrđuju da su zadovoljni radnici, koji znaju da poslodavac cijeni i vrednuje njihov rad, zalaganje i postignuća, ujedno i najbolji radnici, najpouzdaniji promotori i najbolja reklama neke tvrtke. 
 

Tema: Promo sadržaj

Message