Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Izlio 10 litara katrana u bazen Kerumovog hotela u Rogoznici

Ne poznajem tog tipa koji je oštetio moj posjed. Ne znam mu ni ime. Nisam s njime nikad u životu imao kontakata ni na osobnoj razini, ni u poslovanju, rekao je splitski poduzetnik

Zeljko Kerum
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
22 komentara

Prije nešto više od dva tjedna netko je izlio katran u bazen hotela Perla u Rogoznici čiji je vlasnik splitski poduzetnik i bivši gradonačelnik Splita Željko Kerum, javlja Jutarnji

Policija je provela istragu i otkrila da je krivac 44-godišnji muškarac, čiji identitet nisu htjeli otkriti, koji je bez posebnog razloga u noći sa 21. na 22. listopada u bazen ubacio deset litara tekućeg katrana. Šteta je nekoliko tisuća kuna. 

- Ne bih puno komentirao katran u mom bazenu. Neka institucije, odnosno policija i državno odvjetništvo rade svoj posao - rekao je Željko Kerum za Jutarnji. 

- Ne poznajem tog tipa koji je oštetio moj posjed. Ne znam mu ni ime. Nisam s njime nikad u životu imao kontakata ni na osobnoj razini, ni u poslovanju. Samo sam čuo da je riječ o osobi sa psihičkim smetnjama, da je recidivist i da je već više puta bio pritvaran i zatvaran zbog raznoraznih nepodopština i nanošenja štete imovini drugih mještana Rogoznice - rekao je Kerum Jutarnjem.

Možda vas zanima i ovo:
Message