Obavijesti

News

Komentari 118

Iznenađenje: Lezbijke odlučile imati dijete, obje ostale trudne

Iznenađenje: Lezbijke odlučile imati dijete, obje ostale  trudne
2

Dok je Kate bila na umjetnoj oplodnji, liječnik je preporučio da i Emily pokuša sa zahvatom. U drugom stanju ostala je nakon prvog pokušaja. Ubrzo je uspjela i Kate

VIDEO

Lezbijke Kate Elazegui (41) i Emily Kehe (38) u razmaku od nekoliko dana obje su postale majke. U samo četiri dana razmaka u prosincu obje su rodile dječake Eddieja i Reida, devet mjeseci nakon što im je liječnik Joo Kang rekao da su im šanse da istovremeno ostanu u drugom stanju vrlo male. 

Dok je Kate bila na umjetnoj oplodnji, liječnik je preporučio da i Emily pokuša s istim zahvatom. Dok se Kate 'mučila' šest mjeseci, Emily je ostala trudna nakon prvog pokušaja. 

- Nisam ni znala koliko žena pati zbog problema neplodnosti. Mi taj problem nemamo, osim što smo gay. No gledati svakog dana iste žene kako pokušavaju zanijeti pokazuje da o tome premalo govorimo - izjavila je Kate za New York Magazine. 

Tri tjedna kasnije i Kate je otkrila da je i ona trudna. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
facebook

Kate i Emily, koje su se vjenčale 2013., potrošile su više od 10.000 dolara na donora sperme kojeg su angažirale jer je na fotografijama iz djetinjstva sličio glumcu Keanu Reavesu. 

Trudnoće su im bile potpuno različite. Dok je Emily uživala u blaženom stanju, Kate se istovremeno borila s dijabetesom. 

- Bilo je trenutaka kad smo poželjele da je samo jedna od nas trudna, no ovako smo se potpuno razumjele u svakom trenutku - kazale su. 

Obje su na porodiljnom dopustu do ožujka, a zbog djece su se iz užurbanog New Yorka preselile u mirniji New Jersey. 

- Naravno, dvije bebe su zahtjevan zadatak, ali imamo četiri dojke, dvije mame i zajedno smo na dopustu. Obje znamo kako si međusobno pomagati - kaže Kate. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 118
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'
VELIKA POTRAGA U SRBIJI

Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'

Na istoku Srbije od utorka poslijepodne traje potraga za Dankom Ilić (2). Traže je stotine volontera i policajaca, teren pretražuju i rudari. Pomoć nudi i naš HGSS