Obavijesti

Promo sadržaj

Izračunajte točnu količinu mesa uz Roštilj kalkulator

Izračunajte točnu količinu mesa  uz Roštilj kalkulator
4

Inovativna aplikacija iz Volim-meso.hr kuhinje omogućuje korisniku da bilo kad i bilo gdje izračuna točnu količinu mesa potrebnu za pripremu roštilja. Tri klika i spremni ste za kupovinu!

"Koliko nam mesa treba?", pitanje je koje se nebrojeno puta zapitao svaki organizator roštilja. Koliko će biti ljudi, koliko ih jede ćevape, a koliko vratinu, koliko treba kruha, a koliko povrća?  
Ako volite roštiljati, ali ne volite računati – ne brinite! Portal Volim-meso.hr za svoje je čitatelje i dokazane ljubitelje roštilja pripremio interaktivan i jednostavan „Roštilj kalkulator“.

Lista za kupovinu uvijek pri ruci

Sve što vi trebate napraviti je unijeti broj muškaraca, žena i djece koji će biti na roštilju, označiti koje meso više preferiraju te dodati priloge. Napredni algoritam „roštilj kalkulatora“ potom će zagrijati svoje kodove i u tren oka vam isporučiti listu za kupovinu. Na predloženoj listi koju možete pogledati na zaslonu, preuzeti u .pdf formatu ili isprintati, nalaze se najbolji Volim roštilj proizvodi iz PIK Vrbovca - ćevapi, pljeskavice, ražnjići, kobasice i mnogi drugi. Aplikacija će vas za svaki slučaj podsjetiti i na vrlo važnu stvar za svaki dobar roštilj – piće!

Roštilj kalkulator funkcionira na računalima, tabletima i – mobilnim uređajima. Ako ste već u dućanu ili je došlo do promjene u zadnji čas, ne brinite, posjetite Roštilj kalkulator i spremni ste.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...