Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
32 komentara

J. Kosor članovima HDZ-a: O stanju u državi govorite istinu

Predsjednica stranke je na radnom sastanu zagrebačkog HDZ-a rekla kako će izbori biti krajem 2011. te da Vlada pregovore oko ulaska u EU završiti u lipnju

Željko Hladika/Pixsell
Foto: Željko Hladika/Pixsell
32 komentara

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor je u petak na radnom sastanku zagrebačkog HDZ-a rekla pozvala članove stranke da u idućoj, izbornoj godini šire optimizam i svima govore pravu istinu o stanju u državi. Rekla je i kako će izbori biti krajem 2011. godine te kako će Vlada u lipnju završiti pregovore o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji. Rekla je i kako će biti 'osvježenja u Vladi'. Objasnila je i kako je obitelji Tuđman poslala pismo i pozvala ih da zajedno sa članovima HDZ-a 10. prosinca na Mirogoju odaju počast utemeljitelju stranke i prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu povodom 11 godina od njegove smrti.  

'Na potez MOL-a ćemo odgovoriti idući tjedan'

Premijerka Jadranka Kosor je u petak navečer komentirala i ponudu MOL-a da za 56 posto veću cijenu od prosječne otkupio Inine dionice od malih dioničara. Odbila je komentirati da li je riječ o pokušaju većinskog preuzimanja Ine. Rekla je kako moraju još razgovarati prije nego što će Vlada odlučiti što učiniti. Rekla je da će se to znati idući tjedan. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message