Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
125 komentara

'Ja i Sessa poznajemo se jako dobro. Jedino nije bilo seksa...'

Sessa je samo jedan od kapitalaca i namjerno sam krenuo od kapitalaca, ali ima tu njih još puno, oni znaju koji su, rekao je Zdravko Mamić

Sarajevo: Zdravko Mamiæ neæe biti izruèen Hrvatskoj
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
125 komentara

Nakon što je Zdravko Mamić optužio predsjednika Vrhovnog suda Đuru Sessu za korumpiranost, a on uzvratio da se njih dvojica ni ne poznaju i da su se susreli dva puta, Mamić je za Dnevnik Nove TV rekao da Sessa ne govori istinu te da njih dvojica imaju "duboku prošlost i neraskidivu povezanost".

Slučaj je to koji je podignuo prašinu u pravosudnim redovima. Ministar pravosuđa poručio je da se bez dokaza ne može ozbiljno razgovarati o tim optužbama. No, Mamić uvjerava da dokaze ima i da će ih predočiti samo šefovima DORH-a i USKOK-a.

ODGOVOR NA MAMIĆEVE OPTUŽBE Sessa: 'Zgrožen sam, ali u BiH kleveta nije ni kazneno djelo...'

- Poznajemo se vrlo dobro. Ja bih rekao da smo toliko intimni jedino što nije bilo seksa između nas dvojice. Sessa je samo jedan od kapitalaca i namjerno sam krenuo od kapitalaca, ali ima tu njih još puno, oni znaju koji su, ja dobro znam koji su, mi međusobno znamo što je bilo, što sve znamo jedni o drugima. Ja imam neoborive dokaze ja sigurno ne pucam prazan ćorak, rekao je Zdravko Mamić.

Zdravko Mamić dolazi na Sud BiH, gdje će danas biti odlučeno da li će biti izručen u RH ČOVIĆEV MILJENIK KOJI NE GUBI Mamićev 'đavolji odvjetnik': Ma vidjeli biste vi da sam ja anđeo

- Ne mislim da je sve u pravosuđu čisto, jako bih volio, ako netko nešto ima da podastre dokaze i da zapravo se sustav pročisti, a sve ovako dok je na ovoj razini da se priča korumpirani su ovi ili oni... i sustav pravosuđa sigurno ima takvih slučajeva, ima takvih ljudi kojima nije tamo mjesto, rekao je ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message