Obavijesti

News

Komentari 23

'Ja sam dječak kojeg tražite 8 godina. Držali su me otmičari'

'Ja sam dječak kojeg tražite 8 godina. Držali su me otmičari'
3

SAD: Amy Fry-Pitzen (43) je 2011. godine počinila samoubojstvo. Ostavila je oproštajno pismo u kojem je napisala da je njezin sin dobro. No nitko ga otada nije vidio

VIDEO

Majka je 12. svibnja 2011. godine došla po svojeg sina u školu u Illinoisu. Otišli su u vodeni park i nakon toga u zoološki vrt. Tri dana kasnije majka se ubila.

Amy Fry-Pitzen (43) je ostavila oproštajno pismo u kojem je napisala da je sina Timmothyja ostavila kod jednog prijatelja. Napisala je da je njezin sin dobro, ali nitko ga nije mogao naći.

U srijedu se pojavio tinejdžer (14) u Kentuckyju koji tvrdi da je Timmothy Pitzen. Policajcima je rekao da je pobjegao svojim otmičarima. Rekao je da su njegovi otmičari 'tipovi koji se bave bodybuildingom' te da jedan od njih ima crnu, kovrčavu kosu i tetovažu paukove mreže na vratu.

Policiji je ispričao da su ga otmičari vozili u Wisconsin. Rekao je da su trebali prespavati u motelu u blizini Cincinnatija. Odatle je pobjegao i trčao je dva sata kako bi iz Ohija stigao u Kentucky. Prolaznica koja je tinejdžera dopratila u policiju je rekla da je imao lice puno plavih fleka i da je djelovao potreseno i zbunjeno.

Rekao joj je da su ga godinama prebacivali od jedne do druge osobe. Policija sada radi DNK test kako bi utvrdili je li zaista riječ o nestalom Timmothyju. 

- Godinama smo ga tražili i provjeravali smo tisuće dojava. Možda govori istinu, a možda je sve ovo šala - kažu u policiji.

I Alana Anderson, baka nestalog Timmothyja, je oprezna. 

- Ne želimo se lažno nadati, ali ipak dječak je rekao da je on Timmothy - kaže baka. Dodaje kako joj je kći prije samoubojstva poslala pismo.

- Napisala je da se ne brinem jer je Timmothy na sigurnom i o njemu se dobro brinu. Napisala mi je i da budem sigurna da ništa što ja kažem ili učinim ne bude promijenilo njezinu odluku, piše Bild. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa