Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
29 komentara

Ja sam izmislio "Stegnite remen vi bando lopovska"

Oni na vlasti misle da rušimo državu, a da su nas vidjeli prije dvije noći. Imali smo noć poezije, kaže jedan od organizatora prosvjeda Josip Dell’Olio

VL
Foto: VL
29 komentara

Mladom Splićaninu Petru Krešimiru (21) dozlogrdilo je gledati što se sve događa oko njega te je sjeo za računalo, logirao se na Facebook i otvorio grupu "Stegnite vi svoj remen, bando lopovska”. Dodao je i “Organizirajmo veliki prosvjed”. U samo nekoliko sati broj članova narastao je na nekoliko tisuća. Ljudi su odgovarali, pisali komentare i sugerirali što učiniti.
- Zahuktalo se. Trebalo je odabrati najbliže suradnike, a mi se nismo znali otprije i svak je sumnjičio svačije motive. Nisam više vjerovao ni samom sebi! - priznao je za Večernji list Petar, koji je ove godine bio i jedan od organizatora studentskog prosvjeda. Jedan od osmorice koordinatora, Josip Dell’Olio (25), kaže da nitko ne skriva iza prosvjeda.
- Oni na vlasti misle da rušimo državu, a da su nas vidjeli prije dvije noći. Imali smo noć poezije. Čitali smo i komentirali pjesme - smije se Josip.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message