Obavijesti

Promo sadržaj

'Jače manijače' koncertna posveta Dvorniku u Metropolisu

'Jače manijače' koncertna posveta Dvorniku u Metropolisu
4

Na prvi dan proljeća 21.03.2020 u Metropolis clubu sve fanove Dine Dvornika čeka prava koncertno- plesna poslastica

Uz simboličan naziv večeri sa jednim od njegovih najenergičnijih hitova „Jače manijače“ svi posjetitelji moći će uživati u pravim funky ritmovima u bogatoj izvedbi glazbenih virtuoza iz banda Official Tribute to Dino Dvornik. Odlična svirka će se još dodatno začiniti sa najvećim pop funky plesnjakom u gradu!

Za manijački tekst velikog hita „Jače manijače“ zaslužan je Rambo Amadeus, koji je prvi verziju „Manijaka“ imao snimljenu kao alternativni uradak. Ubrzo ga je s Dinom Dvornikom prebacio u funky ritam i napravio pravu plesnu bombu!

U ovaj pravi funky vremeplov vraća vas provjerena ekipa, glazbenici koji su intenzivno sudjelovali na koncertima i studijskim projektima Dine Dvornika. Band čine vrhunski bubnjar Damir Šomen (svirao je s Dinom u najslavnijim danima Songkillersa te s njima snimio i kultni album “Live in München”). Na gitari je Zoran Jager, gitarist i osnivač kultne grupe Bastards, a basist Alen Svetopetrić jedan je od naših najboljih basista i član nekadašnje grupe Protokol.

Klavijature svira Jurica Leikauff, desetogodišnji član posljednjeg Dininog benda 4Funk, a član Prljavog Kazališta te voditelj Dino Dvornik Tribute benda Ivica Premelč je na saksofonu. U bendu je jedan od naših najboljih vokala Nikola Marjanović iz nekadašnje grupe Sane koja se može pohvaliti odličnim obradama nekih pjesama Dine Dvornika i bivši pjevač grupe Radio Luksemburg.

Najbolji i najrasplesaniji tulumi zasigurno se odvijaju na plesnom podiju u poznatom retro štimungu Metropolis cluba koji nas pomalo vraćaju u dobra stara vremena. Otuda je i lansiranaova posveta najvećem muzičkom majstoru na ovim prostorima, koja se u kratkom roku raširila na ostale gradove naše zemlje. Iako nas je kralj funka prerano napustio, njegovi hitovi koji su i onda bili ispred svoga vremena i dan danas pronalaze svoje fanove. A fanovi su uvijek spremni na energičan ples i ludu atmosferu koju donose njegove pjesme.

Svi njegovi albumi su uvijek bili u vrhu hrvatske produkcije, nekima je dotakao svjetske produkcijske razmjere, a live nastupi bili su nabijeni energijom i specifičnim plesom, te odličnom izvedbom. Kao i svaki muzički genijalac Dino je uvijek iza sebe imao muzičke virtuoze i pravu energiju, a upravo ta energija bacit će vas 21.03.2020 kao manijake u pravi funky trans!

Ulaznicu za ovaj koncert možete kupiti po pretprodajnoj cijeni od 40 kn, a na dan koncerta 60 kn.

Metropolis klub (šank), Avenija Dubrovnik 10 (preko puta Velesajma) & putem sustava www.entrio.hr i www.eventim.hr.

Link na Facebook event

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini