Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jana Disney princeze - novo izdanje Jane

Uvrštavanjem šest likova princeza u svoju ediciju, Jana se priključila globalnom Disney trendu koji potiče djevojčice da budu ono što jesu i razvijaju svoje talente

Foto: Jamnica

Zdrave navike stječu se od ranog djetinjstva, a pijenje vode jedna je od onih koja može učiniti razliku u kvaliteti prehrane i zdravlja djeteta u kasnijoj životnoj dobi. I dok su o važnosti pijenja vode napisane tisuće stranice,  Jana iz godine u godinu pronalazi načine kako motivirati najmlađe da usvoje ovu zdravu naviku. 

Tako je, nakon tri iznimno uspješne edicije: Hello Kitty, Snježnog kraljevstva i Auta, ove sezone svoj portfelj obogatila linijom Disney princeza. Na taj način Jana se, osim što promovira važnost pijenja vode i u najmlađoj dobi, priključuje i globalnom Disney trendu koji potiče djevojčice cijelog svijeta da budu ono što jesu i razvijaju svoje vrline i talente. 

Svaka od šest princeza, na novim Jana bočicama, ima poseban talent i poruku za djevojčice. Tako je Rapunzel avanturistica koja poručuje da treba živjeti svoj san, Jasmine je neustrašiva i uvijek vidi dobro u ljudima, Belle je iskrena emotivka koja zna da istinska ljepota dolazi iznutra, Ariel smjela istraživačica koja pjeva iz srca, Pepeljuga prvenstveno uporna i nikada ne odustaje od cilja koji si je zadala, a Snjeguljica je prava prijateljica koja poručuje kako je uvijek važno biti dobra prema svima.

Novim izdanjem Jana se priključila svjetskom trendu, no to je jedina promjena, sama Jana uvijek je ista. Ova međunarodno priznata prirodna mineralna voda, koja se rado pije širom svijeta, zadovoljava stroge kriterije i propise za flaširanu vodu. Suvremena tehnologija punjenja Jane dizajnirana je na način da zaštiti njenu izvornu čistoću, poštujući stroge uvjete tehnološkog procesa. Sveobuhvatne, detaljne analize koje se kontinuirano provode u nacionalnim i internacionalnim laboratorijima pokazuju da Jana u potpunosti zadovoljava sve zahtjeve za statusom prirodne mineralne vode, što je posljedica njenog porijekla iz geoloških naslaga i podzemnih ležišta, prirodno zaštićenih od svakog onečišćenja na čak 800 metara dubine što je rijetkost i u svjetskim okvirima.

Jana s likovima Disney princeza sigurno će pridonijeti tome da i male princeze u Hrvatskoj već sada razviju svjesnost o važnosti hidracije i njezinoj ulozi u zdravlju.

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message