Obavijesti

News

Ljubav ovih pasa prema ljudima je neizmjerna: Pravi su anđeli

Ljubav ovih pasa prema ljudima je neizmjerna: Pravi su anđeli
5

Prikupljen je dovoljan broj virtualnih kapljica za Centar za rehabilitaciju Silver pa će donacijom Jana "Voda s porukom" pomoći slijepim i slabovidnim osobama

VIDEO

U ponedjeljak, 15. lipnja u Centru za rehabilitaciju Silver upriličeno je druženje štićenika i zaposlenika, učenika Prve ekonomske škole iz Zagrebu i predstavnika Jamnice kako bi obilježili uspješnu realizaciju prvog humanitarnog cilja u ovogodišnjem projektu Jane "Vode s porukom".

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata 01:43

Prikupljanjem dovoljnog broja virtualnih kapljica putem web stranice www. vodasporukom .com osigurana je donacija Centru za rehabilitaciju Silver kojom će se osigurati jačanje kapaciteta samog centra za kvalitetniji i uspješniji program socijalizacije, kao i poboljšanje radnih sposobnosti budućih pasa pomagača koji svakodnevno pomažu slijepim i slabovidnim osobama te osobama s invaliditetom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovu lijepu humanitarnu priču došli su podržati i voditeljice Barbara Kolar i Sanja Doležal , voditelj i pisac Bruno Šimleša , ali i mnogi drugi koji su se kao socijalizatori uključili u pomoć i kvalitetnije funkcioniranje samog centra.

Cilj ovoga humanitarnog djelovanja jest da se kroz projekt Jana "Voda s porukom" pruži i dodatna, sveobuhvatna podrška volonterskim obiteljima socijalizatora, čija se neprocjenjiva uloga očituje u odgajanju kvalitetnih mladih pasa za školovanje. Centar ovim projektom također planira dodatno opremiti prostor za boravak i rad sa štencima i mladim psima kako bi podigao kvalitetu usluga i postigao veći napredak u razvoju pasa kako bi se u konačnici pomoglo osobama s invaliditetom i na taj način podigla kvaliteta njihovog života.

Centar Silver prijavio se na veliki natječaj Jana "Vode s porukom" sa željom da kroz ovu donaciju ostvari ciljeve u kojima je naglasak stavljen na jačanje kapaciteta samog centra za kvalitetniji i uspješniji program socijalizacije, kao i poboljšanje radnih sposobnosti budućih pasa pomagača, a na taj način pomogne osobama s invaliditetom prvenstveno djeci i mladima koji su glavni korisnici ovog centra.

Temeljem toga na službenoj stranici kampanje, http://www.vodasporukom.com, od 3. travnja do 20. svibnja 2015. organizirano je doniranje kapljica, a u svrhu pomoći centru Silver za realizaciju njihova programa. Da bi se cilj ostvario, bilo je potrebno skupiti 250.000 kapljica, a do kraja akcije skupljeno je preko 275.000 kapljica, što potvrđuje veličinu ove akcije i spremnost brojnih građana Hrvatske da pomognu u realizaciji velikih stvari.

Jana "Voda s porukom", kao i mnogo puta dosad, prepoznala je važnost unapređenja kvalitete života djece i mladih u Zagrebu, jer upravo oni koriste usluge rehabilitacije Centa Silver. Usluge rehabilitacije, koje će se osigurati podržavanjem ovog projekta, temelje se na načelima jednakosti, pravednosti i kvalitete usluga u skladu s individualnim potrebama i mogućnostima korisnika s ciljem kvalitetnijeg uključivanja u lokalnu zajednicu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.