Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
29 komentara

Jandroković: Neka nas uskrsno vrijeme potiče na zajedništvo

Šef Sabora je poslao uskrsnu čestitku u kojoj podsjeća da je Uskrs temelj kršćanske vjere koji unosi u živote vjernika božansko svjetlo – svjetlo istine i dobra koje pobjeđuje tamu smrti.

Zagreb: Na sjednici Sabora raspravljano o trgovanju ljudskim organima
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
29 komentara

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković poslao je u subotu uskrsnu čestitku u kojoj je zaželio da nas ovo uskrsno vrijeme potiče na zajedništvo i svakodnevnu brigu o slabijim i potrebitim osobama u našoj bližoj i široj zajednici kako bismo u duhu solidarnosti i pravednosti dalje razvijali našu domovinu.

"Svim Hrvaticama i Hrvatima, svim hrvatskim građankama i građanima u domovini i inozemstvu te svim vjernicima koji vjeruju u Kristovo uskrsnuće želim radostan Uskrs", poručio je Jandroković, koji je podsjetio da je Uskrs temelj kršćanske vjere koji unosi u živote vjernika božansko svjetlo – svjetlo istine i dobra koje pobjeđuje tamu smrti.

"Svjetlo Kristovog uskrsnuća stoga nam daje novu nadu i snagu te potvrđuje smisao našeg postojanja. I zato neka nam svjetlo današnjeg Uskrsa bude trajni svjedok na našem životnom putu na kojem ćemo se iskreno i ponizno obraćati dobru i ljubavi promičući ih na svim područjima našeg života i djelovanja.

A posebno, neka nas ovo uskrsno vrijeme potiče na zajedništvo i svakodnevnu brigu o svim slabijim i potrebitim osobama u našoj bližoj i široj zajednici kako bismo u duhu solidarnosti i pravednosti dalje razvijali našu domovinu. Jer 'samo tako ćemo pronaći pravdu, razvitak, istinsku slobodu, mir i sreću'", stoji u uskrsnoj čestitki predsjednika Hrvatskoga sabora Gordana Jandrokovića.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message