Obavijesti

News

Komentari 53

Jastreb smršavio 21 kg, ali mu se stanje nije puno popravilo

Jastreb smršavio 21 kg, ali mu se stanje nije puno popravilo
3

Vratio se iz bolnice: Mjesec dana Mile Dedaković Jastreb proveo je u bolnici u Zagrebu gdje je podvrgnut rigoroznoj dijeti. Njegova supruga kaže da mu nije dobro

VIDEO

Legendarni zapovjednik obrane Vukovara Mile Dedaković Jastreb (62) sa ženom Terezom vratio se prije tjedan dana kući iz Zagreba. Zadnjih mjesec dana proveli su u KBC- u Rebro.

Iako je Jastreb bio na rigoroznoj dijeti i smršavio 21 kilogram, njegova supruga kaže da mu se stanje nije puno poboljšalo iako je pokretniji. Tereza je također imala zdravstvenih problema. Operirana je na ginekološkom odjelu na Rebru, a kad su se ona i suprug vratili kući u Ferdinandovac, već idući dan završila je opet na kirurškom stolu koprivničke Opće bolnice.

- Za dlaku sam izbjegla sepsu i smrt - kazala je Tereza te dodala da im kolica koja im je obećalo Ministarstvo branitelja trenutno nisu potrebna.

- Polako se kreće iako ga boli dok hoda. I dalje ga jako boli kralježnica. Sada ga čeka ugradnja pejsmejkera. Ali važno je da je uspio šećer staviti pod kontrolu. I prvi put nakon dugo vremena napravio je pedesetak metara u vrtu - rekla je Tereza.

- Gospodin Mile Dedaković Jastreb uspio je smršavjeti i uz dobru terapiju postao je ponovno pokretan te mu kolica više ne trebaju - rekao je Bojan Glavašević, pomoćnik ministara branitelja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca