Obavijesti

News

Komentari 43

Javio se bivši ministar: Nisam beskućnik, a imam i svoj posao

Javio se bivši ministar: Nisam beskućnik, a imam i svoj posao
1

Štoviše, bivši ministar radi na privatnom Fakultetu za primijenjeni menadžment, ekonomiju i financije, a živi na Vračaru, gdje je i odrastao. Kazao je da 'je i nije' iznenađen pričom da je beskućnik

VIDEO

Nakon što je Kurir objavio da je bivši ministar obrazovanja Slobodan Vuksanović beskućnik bez posla, drugi srpski list Blic piše kako su Vuksanovića pronašli i kako im je rekao da je 'profesionalno i stambeno ispunjen'. Štoviše, bivši ministar radi na privatnom Fakultetu za primijenjeni menadžment, ekonomiju i financije.

- Zadovoljan sam poslom koji obavljam, radim sa studentima, volim ih i oni vole mene - kazao je Vuksanović i naveo da živi na Vračaru, gdje je i odrastao. Kazao je da 'je i nije' iznenađen pričom da je beskućnik.

- Iznenađen sam jer mi ovo sliči na bizarni filmski scenarij, naročito što svaki dan idem na posao pješice - kazao je Vuksanović.

Kako navodi, u politici je od 1989. godine, pa mu je jasno da se pred izbore uvijek lansiraju spin priče.

- Međutim, u politici nisam već 10 godina. Možda je ovo nagovještaj karijere neke, mada profesuru ne bih ostavio - dodao je Vuksanović.

I Vuksanovićev prvi susjed pisac Dušan Nedeljković šokirao se kad je pročitao da je beskućnik. On je ispričao da bivši ministar živi vrata do njega, da je pristojan i dobar susjed, kao i da ga je sreo jutros i da je bio iznenađen pričama da je beskućnik, bez posla i bez stana.

- Skoro svaki dan se viđamo na stepeništu i na terenu za košarku blizu zgrade. Obrazovan do mog osobnog zaprepaštenja, načitan, polemiziramo o svemu, on sa svoje, ja sa svoje strane pogleda na svijet. Nikada nije bez osmijeha, ima svoje tekuće dileme i to je to - zaključio je Nedeljković.

Vuksanović je do prije tri godine radio na Državnom sveučilištu u Novom Pazaru, gdje je, prema vlastitim riječima, dao otkaz.

- Kod nas je bio zaposlen kao docent, i na to mjesto je ponovo bio izabran. Nakon tog reizbora, Vuksanović je sa sveučilišta otišao svojom voljom - potvrdila je za Blic Biljana Dumić, glasnogovornica Državnog sveučilišta u Novom Pazaru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa