Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
4 komentara

'Javite ako ste vidjeli Kiku, ona nam je poput člana obitelji'

Vlasnici vjeruju da se Kika nalazi na području Prečkog i u okolici. Strašljiva je pa se nepoznatima neće odazivati. Vlasnici mole sve koji je vide da im se jave

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić
4 komentara

Kika, mješanka ovčara teška oko 35 kilograma, veličine kao prosječan labrador, nestala je u petak, 16.6. Vlasnici su je taj petak ujutro odveli na čuvanje čovjeku koji se profesionalno bavi čuvanjem pasa. Unatoč njihovim upozorenjima da se prilikom šetnje Kika mora voditi na ormi, a ne na ogrlici, nije ih poslušao, kažu vlasnici. 

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Nakon što su par sati kasnije saznali da je Kika pobjegla u blizini hotela Antunović krenula je potraga. Obaviještene su udruge i mediji, objavljene su fotografije, napravljena posebna stranica na Facebooku Pronađimo Kiku. Vlasnici su zahvalni svima koji su sudjelovali u dosadašnjoj potrazi, no nažalost, Kiku još nisu pronašli. 

Vrlo je strašljiva i nenaviknuta na nepoznate ljude što dodatno otežava potragu za njom jer vjerujemo da se stranoj osobi neće odazivati na ime jer se previše boji i bježi. 

Nakon dva tjedna potrage vlasnici vjeruju kako se njihov pas kreće na području Prečkog i u okolici (Jarun, Vrbani) te da izlazi noću jer je tada mirnije.  Mole sve, a posebno one koji su u blizini kvartova Jarun, Prečko, Vrbani, Špansko, Petrovaradinska ulica da jave ako je vide. Nude i novčanu nagradu jer im je Kika, kako kažu, kao član obitelji. 

Dostupni su i na brojevima:

091/1706 377
091/7229 289

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message