Obavijesti

News

Komentari 247

Edijev otac: Znam, u svakom čovjeku se može javiti đavao

Edijev otac: Znam, u svakom čovjeku se može javiti đavao
12

Edi Mišić je 22. kolovoza 2012. u šumi na Marjanu presreo Meksikanku Selene Graciano Macedo. Vezao joj je usta i ruke, položio na zemlju i nožem prerezao vrat

VIDEO

Na Županijskom sudu u Splitu počinje suđenje 29-godišnjem Ediju Mišiću, optuženom za brutalno ubojstvo 31-godišnje meksičke državljanke Selene Graciano Macedo.  U zgradu suda u srijedu ujutro stigli su Selenin brat, Emmanuel Macedo, njihova majka i prijatelj iz Meksika koji je i prošlo ljeto bio s njim u Splitu. Dopratio ih je Marino Bosotine, počasni konzul Meksika u Hrvatskoj. Nisu davali izjave.

U tijeku je saslušanje četvero svjedoka, među kojima su i otac Edija Mišića te brat ubijene Selene. Brat je tijekom svog iskaza prepričavao što je sve bilo, a u jednom trenutku se rasplakao. 

Emmanuel Macedo je rekao kako su on i Selena tog kobnog dana planirali otići brodom do nekog od obližnjih otoka, ali im je netko rekao kako će izgubiti puno vremena. Prije odlaska na Marjan, ručali su u jednom restoranu. 

Na sudu je rekao i kako je s majkom u utorak obišao mjesto ubojstva na Marjanu. Dodao je kako obitelj ne može prihvatiti da Selene više nema. 

Mišić je u sudnicu doveden bez lanaca, a bio je potpuno smiren te je gledao ispred sebe. Rodbinu ubijene nije pogledao niti jednom. Rekao je kako se ne osjeća krivim za ubojstvo.

Prema optužnici, Edi Mišić je 22. kolovoza 2012. u šumi na Marjanu presreo Meksikanku te je ubio. Zaskočio ju je dok je šetala šumom, vezao joj usta i ruke, te ju odnio do zida, položio na zemlju, razodjenuo i kuhinjskim nožem zarezao po vratu. Djevojka je iskrvarila. Tijelo je prekrio zemljom, granjem i kamenjem. 

Spasioci su njeno tijelo pronašli nakon tri dana potrage, a policija je Mišića uhitila nakon mjesec i pol dana istrage. 

Otkrili su ga po dresu talijanskog nogometnog kluba Milana kojeg je policija pronašla u odbačenom ruksaku nedaleko od mjesta ubojstva na Marjanu. 

Na nedavno održanom pripremnom ročištu branitelj optuženog Mišića zatražio je da se provede dodatno neurološko vještačenje jer su optuženom pronađene ciste na mozgu. 

Županijsko državno odvjetništvo za Mišića je zatražilo najstrožu zatvorsku kaznu u trajanju od 40 godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 247
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca