Obavijesti

News

Komentari 66

Možda je iz Hrvatske: Traži se sretni dobitnik 4,4 mil. eura

Možda je iz Hrvatske: Traži se sretni dobitnik 4,4 mil. eura
1

Nagađa se da bi dobitnik mogao biti i iz Hrvatske. Naime, u blizini su Vinkovci, Vukovar, Osijek. Moguće je da je netko došao u susjedstvo uplatiti listić

VIDEO

U petak je u Odžacima u Srbiji izvučena dugoočekivana sedmica na lotu, a sretni dobitnik bogatiji je za 4,4 milijuna eura. On je na listiću zaokružio brojeve 3, 4, 10, 14, 17, 22, 31.

Iako se nagađalo da je pozamašna svota otišla u ruke jednog taksista koji se odao statusom na Facebooku, njegova supruga tvrdi da to nije točno. Kurir pak piše da bi dobitnik mogao biti i iz Hrvatske.

Navodni milijunaš napisao je na Facebooku da je zgrnuo silnu lovu, a onda brže-bolje status izbrisao. Ne zna se je li se uplašio ili se samo htio našaliti. Riječ je o taksistu iz Odžaka koji vozi mini-bus za Slovačku. Za Kurir je rekao kako nema što posebno slaviti jer posao ne može čekati. Radi isto što je radio i prije nego je osvojio dobitak.

- Sjedio sam s kumom kad je bilo izvlačenje. Prvi put u svom životu sam uplatio loto. Nisam ništa očekivao. Kad su me izvukli, nije bilo nikakve posebne reakcije. Kum me je gurnuo i viknuo: „Čovječe, dobio si ‚sedmicu!“ Ja sam mu samo rekao: „Kume, to meni nije potrebno. Cijeli život živim bez sedmice, pa ću živjeti i dalje.“ Ujutro sam nastavio raditi posao koji volim jer se ne osjećam kao nikakav milijunaš, to je čista sreća - priča R. J., koji još jednom ističe da je baš njegova kombinacija izvučena u petak navečer.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kaže da želi nastaviti uživati u svojoj obitelji, a ne u novcu.

- Da mogu tim novcem kupiti novi život, vratio bih oca, koji je nastradao u prometnoj nesreći. A pošto to nije moguće, onda mi novac nije ni potreban - dodaje navodni dobitnik, uz opasku da će milijune dati u humanitarne svrhe.

Međutim, oglasila se i njegova supruga, koja ima sasvim drugu priču.

- Ljudi, nema nikakvih milijuna, nemojte me zvati. Kao da ne poznajete mog muža. U životu loto nismo ni igrali, a onome tko je zaista dobio čestitam od srca i neka ih troši pametno u zdravlju i veselju!!! - napisala je na Facebooku.

Radnica kioska u kojem je uplaćena dobitna kombinacija kaže da ne zna tko je dobitnik.

- Prethodnih dana bilo je mnogo uplata. Ovdje većinom uplaćuju starije osobe, ali pošto je dobitak bio velik, pojavilo se mnogo novih igrača. Svašta se od jutros nagađa, razna imena se spominju. Da li se nadam da će me častiti? Kad dobiju neku veću sumu, uglavnom donesu čokoladu ili kavu. Eto, nek dovede muziku - kaže kroz smijeh M. S. kod koje je uplaćena dobitna kombinacija.

Nagađa se da bi dobitnik mogao biti i iz Hrvatske. Naime, u blizini su Vinkovci, Vukovar, Osijek. Moguće je da je netko došao u susjedstvo uplatiti listić u nadi da će mu se sreća nasmiješiti.

- Nije sigurno da je dobitnik iz Odžaka. Moguće je i da je netko iz Hrvatske. Nije im daleko, a velik je novac bio u pitanju. Sad su božićni praznici pa ima i dosta ljudi koji rade u inozemstvu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora