Obavijesti

Promo sadržaj

Je li na pomolu nova mobilna revolucija? Saznajte!

Je li na pomolu nova mobilna revolucija? Saznajte!
3

Najnoviji proizvod kompanije Apple izašao je na tržište u rujnu prošle godine u obliku novog iPhone 7 i iPhone 7 plus koji su se pokazali kao pravi hit među fanovima tehnoloških inovacija

Imajući u vidu da se ove godine obilježava 10 godina prvog  iPhone-a, u Apple-u su odlučili napraviti najveću proslavu godišnjice do sada i u vidu novog iPhone 8 izvršiti ponovno dramatičan utjecaj na tehnološki sektorOd kada je novi iPhone izašao u prodaju, dionice Apple-a su porasle nevjerovatnih 30% i dostigle najvišu vrijednost od lipnja 2014. godine.

Fortrade, samo danas, svim čitateljima daje BESPLATNIH 50 EURA za trgovanje cijenom dionica Apple-a (takozvani CFD-i) na svjetskoj burzi.

BESPLATNIH 50 EURA za trgovanje cijenom dionica Apple-a možete preuzeti ovdje.

Napomena: Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Možete izgubiti sva sredstva, no ne više nego što imate na računu za trgovanje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hoće li iPhone 8 ponovno promijeniti sve?

Kako je objavljeno, Apple radi na tehnologiji 3D senzora za svoj novi ekskluzivni model mobilnog telefona, mada još uvijek nije objavljeno o kakvoj se točno tehnologiji radi.Tim Cook, CEO Apple-a, navodno je u ovaj model ubacio AR tehnologiju kojom se naše okruženje pretvara u digitalni interface postavljanjem virtuelnih objekata u realnom svijetu i u realnom vremenu.  Pojavile su se glasine da će iPhone imati sposobnost da identificira objekt koji se pojavio na ekranu kamere, ali i da će imati sposobnost prepoznati lica i mijenjati ih slično kao što to već radi MSQRD aplikacija. iPhone 8 za koji se pretpostavlja da će biti objavljen pod imenom iPhoneX trebalo bi da ima dual-zakrivljen OLED display napravljen od stakla, bez fizičke Home tipke uz sposobnost čitanja otiska prsta.

BESPLATNIH 50 EURA za trgovanje cijenom dionica Apple-a možete preuzeti ovdje.

Poslovni rezultati Apple-a

Sa tržišnom kapitalizacijom od preko 775 milijardi dolara, Apple predstavlja najveću kompaniju  na svijetu čijim se dionicama trguje na burzi i duplo je veća od sljedeće na listi. Ali Apple se neće ovdje zaustaviti već namjerava nastaviti sa rastom. Izvještaji o zaradama za posljednji kvartal prošle godine koji su pokazali rekordno visok rast po dionici od 3.36 dolara i prihod od 78.4 milijarde dolara u velikoj mjeri podržavaju namjere kompanije. Bez sumnje Apple ide ka novim rekordima kada je prodaja u pitanju kako se za novi iPhone 8 pretpostavlja da će biti prodavan u SAD-u po cijeni od 1000 dolara.

BESPLATNIH 50 EURA za trgovanje cijenom dionice najvrijednije kompanije na svijetu možete preuzeti ovdje.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Možete izgubiti sva sredstva, no ne više nego što imate na računu za trgovanje. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince