Obavijesti

News

Komentari 28

Je li to Sean Penn 'smjestio' zatvor kralju droge El Chapu?!

Je li to Sean Penn 'smjestio' zatvor kralju droge El Chapu?!
1

Američki glumac Sean Penn susreo se potajice s meksičkim barunom droge "El Chapom" Guzmanom, a taj je razgovor pomogao meksičkim vlastima da ga uhite

VIDEO

Članak američkog časopisa Rolling Stonea, raspoloživ online , objavljen je dan nakon objave da je Joaquin "El Chapo" Guzman uhićen u petak blizu Los Mochisa , obalnog lokaliteta smještena u državi Sinaloa , na sjeverozapadu Meksika, odakle je podrijetlom.

Guzman je uhićen nakon operacije meksičkih oružanih snaga, šest mjeseci nakon spektakularnog bijega iz zatvora visoke sigurnosti.

Sean Penn je izjavio da je u listopadu 2015. doputovao u meksičku šumu radi "sedmosatnog susreta" s čuvenim krijumčarom, a uslijedili su telefonski i video intervjui.

Neimenovani dužnosnik meksičke vlade kazao je kako je susret sa Seanom Pennom pomogao u uhićenju "El Chapa", čuvenog šefa meksičkog kartela droge Sinaloa, koji je nakon uhićenja poslan natrag u zatvor iz kojeg je u srpnju pobjegao dugačkim podzemnim tunelom povezanim s njegovom zatvorskom ćelijom.

Meksičke vlasti najavile su da će pokrenuti postupak radi izručenja Guzmana u SAD.

VIDEO

Sean Penn je rekao da je dobio " prvi intervju koji je 'El Chapo' ikada dao izvan sobe za ispitivanje ". Ispričao je da ga je krijumčar zagrlio kad su se susreli na jednoj čistini.

Po njegovim riječima, Guzman je bio zainteresiran za snimanje filma o njegovu životu nakon ponuda kojima su ga nakon uhićenja 2014. preplavili američki filmski studiji.

Rolling Stone objavljuje fotografiju na kojoj se vidi glumca kako se rukuje s Guzmanom 2. listopada. Tijekom susreta Guzman je pristao naknadno dati intervju, ali se intervju u četiri oka kasnije pokazao nemogućim te je krijumčar odgovarao putem videa na pitanja Seana Penna, u glumčevu odsustvu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost
IZ MINUTE U MINUTU

DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...