Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Jedan sin umro od srca, drugi pao u bunar: 'Slomljeni smo...'

Drama u Španjolskoj: Dječak (2) je s roditeljima i prijateljima u nedjelju bio na pikniku i pao je u rupu koja je prema pisanju španjolskih medija ilegalno probušena u prosincu prošle godine

Foto: Screenshot/youtube
105 komentara

Samo roditelji mogu to razumjeti što nam se događa i kako se osjećamo. Slomljeni smo, rekao je novinarima otac Julena (2) koji je u Španjolskoj pao u bunar dubok 110 metara. Dječaka iz rupe pokušavaju izvući od nedjelje.

Nova nada: Spasioci pronašli nekoliko pramenova kose

Problem je što je bunar uzak pa u njega ne može ući odrasla osoba. Nitko ne zna je li dječak živ, no spasioci su pronašli nekoliko pramenova njegove kose što im je dalo novu nadu. Dječak je šetao i igrao se s roditeljima Joseom i Vicky (29) kada je pao u bunar pored grada Totalana. 

ŠPANJOLSKA: RODITELJI TRAŽE ČUDO Dječak (2) pao u bunar od 110 metara: Ne mogu doći do njega

- Sada vidimo malo svjetla, osjećamo se mrtvi, no nadamo se da će nam anđeo naše dijete vratiti živo - rekao je otac Jose (29) dok se borio sa suzama. Dok je govorio o anđelu mislio je na Olivera, sina koji je umro 2017. godine od srčanog udara dok su se šetali plažom. Imao je jedva tri godine. 

ŠPANJOLSKA: SPASIOCI NA TERENU Dječaka spašavaju tri dana: Ne znaju je li živ, upao je u bunar

- Hvala svima koji rade dan i noć kako bi našli našeg sina. Trebamo čudo i malo sreće - kaže Jose Rosello.

Dječak je s roditeljima i prijateljima u nedjelju bio na pikniku i pao je u rupu koja je prema pisanju španjolskih medija ilegalno probušena u prosincu prošle godine. Osim kose spasioci su našli i slatkiše koje je dječak imao kod sebe.

Temperature su oko 20 stupnjeva Celzija, nejasno je da li u bunaru ima vode i da li će dječak imati dosta kisika. Razmatra se mogućnost da se iskopa još jedan tunel. Spasiocima pomaže i tvrtka iz Švedske koja je pomagala 2010. godine izvlačiti zarobljene rudare u Čileu. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message