News

Komentari 8

'Jedino do čega je HDZ-u stalo je da se mene osobno napada'

'Jedino do čega je HDZ-u stalo je da se mene osobno napada'

Devet vijećnika HDZ- a i četiri vijećnika Hrvatske građanske strake (HGS) Željka Keruma jučer su napustili sjednicu vijeća negodujući tako zbog izostanka gradonačelnika Ivice Puljka

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak u petak je optužio HDZ, čiji su vijećnici zbog njegova izostanka u četvrtak napustili sjednicu Gradskog vijeća, kako im nije stalo do grada Splita nego da samo žele njega osobno napadati.

"HDZ je pokazao da njima uopće nije stalo do Grada Splita nego im je samo stalo da mene osobno napadaju", rekao je Puljak u programu Radio Splita komentirajući jučerašnje odlazak HDZ-ovih vijećnika sa sjednice Gradskog vijeća jer na njoj nije bio gradonačelnik Puljak za kojeg je službeno rečeno da ima povišenu temperaturu.

Devet vijećnika HDZ- a i četiri vijećnika Hrvatske građanske strake (HGS) Željka Keruma jučer su napustili sjednicu vijeća negodujući tako zbog izostanka gradonačelnika Ivice Puljka kojemu su, kako su rekli namjeravali postaviti brojna pitanja o aferama koje potresaju Split.

Puljak je danas, pak, rekao da su HDZ-ovi vijećnici na jučerašnjoj sjednici GV-a mogli dobiti odgovore na sva pitanja i sudjelovati u konstruktivnoj raspravi.

"Oni to nisu htjeli," istaknuo je Puljak.

Inače, na sjednici Gradskog vijeća na vijećnička pitanja jučer su odgovarala dvojica Puljkovih zamjenika - Bojan Ivošević i Antonio Kuzmanić

Najčitaniji članci