Obavijesti

Promo sadržaj

Jedinstveni pokloni za posebne prigode: Sjaj srebra sakriven u umjetničkom djelu

Jedinstveni pokloni za posebne prigode: Sjaj srebra sakriven u umjetničkom djelu
9

Vječno ste u potrazi za sofisticiranim poklonom za svečane i posebne prigode? Željeli biste pokloniti nešto trajno i vrijedno, ali drugačije?

Državna kovnica novca – Hrvatski novčarski zavod d.o.o. i Design Bureau Izvorka Jurić pronašli su idealno rješenje: dvije ekskluzivne linije poklona za svečane prigode koje otkrivaju četiri srebrne medalje s mogućnošću personalizacije.

Prva u seriji prigodnih srebrnih medalja, “Križ”, dar je za različite kršćanske prigode poput krštenja ili prve pričesti, ali i značajne događaje u životu poput rođenja djeteta. Medalja je integrirana u pakiranje s ilustracijom tradicionalnog stila - križ u pejzažu prožet duhovnim iskustvom, zajedno s porukom svetog Franje Asiškog “Primamo upravo kada dajemo.”

Motiv križa dolazi i u limitiranoj seriji „Križ bakropis“ i broji 40 potpisanih poklopaca kutije s reprodukcijom bakropisa koji je izradila akademska grafičarka Valentina Šuljić. Ovom umjetničkom izvedbom svaka kutija postaje jedinstveni umjetnički primjerak koji će svatko poželjeti izložiti u svom domu. Drugim riječima, dragoj osobi poklanjate dva dara – srebrni otkov i jedinstveno umjetničko djelo.

Projekt i autorsko rješenje medalje te specijalne edicije ambalaže može se pohvaliti velikim uspjehom; na međunarodno priznatom natjecanju osvojen je Pentawards Certificate of excellence u kategoriji luksuznih proizvoda.

Linija proizvoda “Dan za pamćenje” savršen je odabir za prigode krizme i vjenčanja. Simboli pojedinih događaja, spojeni vjenčani prstenovi, odnosno, krila golubice, uklopljeni su u grafički stilizirani presjek godova drveta koji su simbol života.

Ambalaža je ujedno i prezentacijska poklon kutija jer se ovakvi darovi s ponosom uručuju na proslavama i često pokazuju gostima.

Uz to, kutija na sebi nosi poruku vezanu uz prigodu za koju se daruje te tako dobivate poklon spreman da ga se uruči dragoj osobi.

Srebrna medalja „DAN Krizma“ Srebrna medalja „DAN Vjenčanje“
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Croatian Mint (@croatianmint) on

Svaki od proizvoda može se i personalizirati: na stražnju stranu medalje moguće je ugravirati posvetu dragoj osobi, čestitku mladencima ili dobrodošlicu novom članu/ici obitelji. Interaktivni prikaz posvete možete vidjeti klikom na link na svaki od proizvoda na HNZ-ovoj web stranici. Medalje su dodatno zaštićene kapsulom, kako bi svojstva plemenitog metala bila očuvana od utjecaja vremena i okoline.

Osim u web trgovini, proizvodi su ekskluzivno dostupni u poslovnicama Prahir Fine Jewellry, poznatog hrvatskog lanca zlatarni.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve
Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama
PROMO

Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama

Paneuropska banka čija je članica i Zagrebačka banka prva je bankarska grupa koja je lansirala ovu karticu za sve svoje proizvode na 12 tržišta