Obavijesti

Promo sadržaj

Jednodnevna kupanja na Kvarneru: idealno osvježenje

Jednodnevna kupanja na Kvarneru: idealno osvježenje
3

I dok temperature posljednjih dana neumoljivo rastu, s njima raste i želja za pravim ljetnim osvježenjem na moru

Za sve koji ljeto provode u Zagrebu, spas od ljetnih vrućina nude Autotransova jednodnevna kupanja na najljepšim kvarnerskim plažama. Na jednom od njih bila je sa svojom obitelji i gospođa Tamara Štrok Krznar, pobjednica prošlotjednog nagradnog natječaja u organizaciji Autotransa.

Njezino odredište bila je Crikvenica  u kojoj je provela nezaboravan dan u šetnji plažom, kupanju, sunčanju kao i na izletu polupodmornicom Peppy. Veličanstvenom podmorskom svijetu kvarnerskog zaljeva najviše se obradovao najmlađi član obitelji Krznar, a svi zajedno uživali su u vožnji do Krka i u pogledu na Crikvenicu s morske strane. Svoje dojmove sažela je u jednoj rečenici: „Bilo je prekrasno, odlično smo se proveli i svima bi preporučili jednodnevna kupanja!“

Zahvaljujući svakodnevnim direktnim polascima na more iz Zagreba u pravcu Crikvenice, Novog Vinodolskog, Malinske ili Baške koje Autotrans nudi po cijeni od 100 kn za povratnu kartu svi mogu  uživati u cjelodnevnom osvježenju i danu punom najbolje ljetne zabave na najpopularnijim  kvarnerskim plažama. A kako bi odlazak na more prerastao u uistinu nezaboravan doživljaj, Autotrans je svim putnicima koji za svoje odredište odaberu Malinsku osigurao 20% popusta na vožnju polu podmornicom SemiSubmarine Malinska, dok one koji se na jednodnevno kupanje upute u Crikvenicu, uz popust na vožnju polu podmornicom Peppy očekuje i do 20% popusta na konzumaciju jela i pića u najatraktivnijim restoranima Sabbia i Galiot kao i na niz sportova i zabave na moru. 

Jedino što svi oni, koji nestrpljivo priželjkuju osvježenje na kvarnerskim plažama trebaju učiniti je odabrati željenu destinaciju, rezervirati svoje mjesto u autobusu na 051/ 660 660 ili putem obrasca na www.autotrans.hr, ponijeti rekvizite za plažu, a Autotrans će se pobrinuti za siguran i udoban prijevoz.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve