Obavijesti

News

Komentari 1

Jednoj ženi ukrala novčanik, a drugoj otrgnula lančić s vrata

18. ožujka oko 18.30 sati, u mjestu Godinjak, na novogradiškom području, na ulici 33-godišnjoj prolaznici s vrata otrgnula zlatni nakit i pobjegla, ali ju je policija ubrzo pronašla

VIDEO

Ženi(31) s područja Nove Gradiške prijeti kazna zatvora od 6 mjeseci do pet godina za dva teška kaznena djela koja je počinila 21.veljače i 20.ožujka ove godine, a na štetu 50-godišnjakinje odnosno 33-godišnjakinje.

Naime, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su dovršili kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakinjom i sumnjiče ju da je 21.veljače ove godine oko 11 sati u Novoj Gradiški od 50-godišnjakinje prilikom kupovine na kiosku ukrala novčanik sa više tisuća kuna, osobnim dokumentima i bankovnim karticama.

U mjestu Godinjak. na novogradiškom području, 18.ožujka oko 18.30 sati, na ulici je 33-godišnjoj prolaznici s vrata otrgnula zlatni nakit i pobjegla, ali ju je policija ubrzo pronašla i nakit vratila vlasnici.

Policija protiv 31-godišnje žene podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog počinjenja kaznenih djela krađe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje
VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C
LUDO VRIJEME

VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C

DONJI MACELJ Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike Zagorja gdje je jučer bilo gotovo 30. Veliki snježni nanosi pali su i u planinskim dijelovima Slovenije, gdje je pala i tuča, a snijeg pada i na Rogli. Iz DHMZ-a su najavili da je u popodnevnim satima moguć snijeg u Gorskim dijelovima Hrvatske dok će većinu dana padati lokalni pljuskovi.