News

Komentari 3

Prvo završio na trežnjenju, pa išao s pijanim prijateljem doma

Prvo završio na trežnjenju, pa išao s pijanim prijateljem doma

Vozač (20) imao je u organizmu 0,63 promila alkohola, a pri povratku iz Križnice izgubio je kontrolu u zavoju. Auto je sletio u kanal i prevrnuo se. Ozlijeđeni suvozač večer prije odveden je na trežnjenje

U slijetanju automobila u srijedu sat i pol iza ponoći u Pitomači u Dravskoj ulici teško je ozlijeđen 20-godišnji putnik kojeg su odvezli u Opću bolnicu u Virovitici i zadržali ga na liječenju.

Nesreću je izazvao vozač (20) koji je sjeo za volan automobila virovitičkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 0,63 promila. Mladići su se vraćali iz smjera Križnice, gdje su najvjerojatnije bili u noćnom provodu, koji je završilo prometnom nesrećom.

Mladi vozač je u zavoju izgubio kontrolu nad vozilom koje je zbog neprilagođene brzine sletjelo u putni kanal, udarilo u stablo i prevrnulo se na krov.

Ozlijeđeni suvozač je nekoliko sati prije stradavanja pušten iz policije nakon što se otrijeznio. On je u utorak uhićen u ranim jutarnjim satima jer je vozio automobil s 0,84 promila alkohola i bez dozvole.

Na žalost trežnjenje i prekršajna prijava mu nisu bili dovoljna opomena pa je u noći sjeo uz vršnjaka koji je također vozio pijan.