Obavijesti

Promo sadržaj

Jedva čekam koncert u Areni pred zagrebačkom publikom

Jedva čekam koncert u Areni pred zagrebačkom publikom
2

Aca Lukas i Folk House bend u zagrebačku Arenu dolaze 13. svibnja u sklopu regionalne turneje "Najveći tulumi na Balkanu". Svoje ulaznice možete nabaviti u sustavu Eventim već od 99 kuna

Između svakog nastupa imamo tjedan dana razlike tako da stignemo oprati garderobu i pripremiti se za nastup kako bi sve izgledalo identično u sva četiri  grada, našalio se Aca Lukas najavljujući svoju novu turneju. Folk zvijezda turneju "Najveći tulumi na Balkanu" započinje nastupom u beogradskoj Kombank Areni nakon kojeg slijede koncerti u Zagrebu, Sarajevu i Skoplju. Na onom zagrebačkom uz Lukasa će kao specijalni gost nastupiti još jedna zvijezda, Saša Matić. Popularni folker će tako u Zagrebu izvesti  svoje najveće hitove ali i premijerno nove pjesme. Među njima je i novi potencijalni hit "Da me je ona voljela" koju je Lukas snimio s Matićem i Milom Kitićem. Aca je poznat kao izvođač koji uvjerljivo puni sve najveće dvorane te radi najbolje i najveselije tulume, a kako sam ističe, nastup u Zagrebu predstavlja mu najveći izazov.

- Nastupao sam puno puta u Zagrebu i svaki put mi je bilo sjajno, no nikada u Areni. Zato mi je osobno taj koncert najveći izazov. Publika je tamo nenormalno dobra, glazbeno potkovana i jako vesela. Jedva čekam ondje nastupiti - rekao je Aca.

Pripreme teku prema planu, a pjevač najavljuje kako će koncerti na ovoj regionalnoj turneji biti najspektakularniji do sada. Iako je poznat kao izvođač koji se nikada ne drži set liste, Lukas će ovaj put morati ustrajati u tome jer će svaku pjesmu pratiti posebni vizualni efekti.
Proteklog tjedna pjevač je u Sarajevu održao i konferenciju za medije gdje je najavio svoj nastup, a osvrnuo se i na popularnost narodnjaka ne samo u Srbiji već i u Hrvatskoj.

- Nije istina da se narodnjaci ne slušaju u Hrvatskoj, a to što se te pjesme ne puštaju na radio postajama to je stvar uredničke politike tih postaja. Da se ta vrsta glazbe ne sluša u Hrvatskoj, ne bi mnogi pjevači ondje nastupali. Vjerujte, u Srbiji ima više protivnika narodnjaka nego u Hrvatskoj - smatra pjevač.

Regionalna turneja započinje nastupom u beogradskoj Kombank Areni 29. travnja nakon koje slijedi koncert u Sarajevu 06. svibnja, potom 13. svibnja dolazi u Zagreb, a tjedan dana kasnije nastupit će u Skoplju.
"Najveći tulumi na Balkanu" bit će kruna karijere kakvu "kralj folka" i zaslužuje. Pjevač će bez sumnje i s obzirom na status domaćina najboljih tuluma svojim obožavateljima prirediti nezaboravnu večer.

Ovo će biti prvi solistički koncert Lukasa u najvećoj zagrebačkoj dvorani, a svoje ulaznice možete nabaviti u sustavu Eventim već od 99 kuna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve