Obavijesti

News

Komentari 47

Jeftinije do 90 posto: Puding za 2, a litra deterdženta 5 kn

Jeftinije do 90 posto: Puding za 2, a litra deterdženta 5 kn
6

Žabac na Trešnjevci prostire se na 300 kvadrata, a u dućanu se prodaje višak robe iz tvornica, slomljena ambalaža i proizvodi koji su pred istekom roka trajanja

VIDEO

Sretan sam što se ova trgovina otvorila i na Trešnjevci. Sve je puno povoljnije i siguran sam da ću na blagajni platiti barem pedeset posto manje nego drugdje, ispričao nam je Ivan Jurjević (75).

outlet_zabac

On je u novootvorenom Food Outletu Žabac kupio džem, maramice, dvije juhe i puding. Na to je potrošio svega desetak kuna. U ostalim trgovinama taj bi iznos bio puno veći, stoga ne čudi da će Ivan, kako je rekao, svaki dan svoju kupovinu namirnica obavljati baš u Žapcu.

Na adresi Tratinska 80A u ponedjeljak se otvorila trgovina u kojoj su cijene proizvoda niže i do 90 posto. Nastavak je to poduzetničke start up priče Maje i Maria Žambokija koji su prvu takvu trgovinu otvorili prošle godine u Tkalčićevoj ulici u Zagrebu. Žabac na Trešnjevci prostire se na 300 kvadrata, a u dućanu se prodaje višak robe iz tvornica, slomljena ambalaža i proizvodi koji su pred istekom roka trajanja. Roba je zdravstveno ispravna, a bračni par Žamboki u asortiman će uskoro uvesti i deterdžente za pranje rublja, omekšivače te deterdžente za suđe u rinfuzi. Građani će tako moći doći sa svojim bocama i kupiti deterdžent koji će se prodavati za 5 kuna po litri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
outlet_zabac

- Isplati se kupovati ovdje, sve je puno jeftinije. Rok trajanja je kraći, ali ako se hrana odmah potroši, to nije problem - rekla je Zagrepčanka Maja (78). Dodala je da je za umirovljenike koji nemaju velika primanja Food Outlet Žabac odlična stvar.

- Svi znamo kakav je standard u Hrvatskoj pa je logično da ljudi dolaze. Blagajne su nam pune. U ponudi imamo oko 2000 različitih artikala - rekao je Igor Vujičić, asistent direktora Food Outleta.

Pozvao je građane da dođu u Žabac i kupuju puding za dvije kune, šlag ili sladoled za četiri ili pola litre ledenog čaja za 4,5 kune...     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović