Obavijesti

Promo sadržaj

Jesenska akcija "Staro za novo" uz Marijanu i Luku

Jesenska akcija "Staro za novo" uz Marijanu i Luku
5

Pravi je trenutak za zamjenu starog plinskog bojlera ili peći za grijanje! Marijana Batinić i Luka Nižetić promotori su ekološki osviještene Vaillantove akcije koja vas potiče na kupnju novog plinskog bojlera

Korisnik sam odabire koji poticaj želi iskoristiti:

  • Besplatno puštanje bojlera u rad ili
  • Produljeno jamstvo na ukupno 5 godina ili
  • Povrat novca na osobni račun korisnika od 500 do 1.000 kn ovisno o vrsti kupljenog uređaja

 Organizirano je i besplatno zbrinjavanje starog plinskog uređaja za grijanje.

Novi plinski bojler je u skladu s direktivama Europske unije iz rujna 2015. godine te u potpunosti ispunjava nove stroge propise energetske učinkovitosti  i ograničenja štetnih emisija u okoliš. Donosi uštedu do 30% u potrošnji plina zbog kondenzacijske tehnologije, te radi maksimalno ekološki (minimalne količine štetnih emisija) što znači da korisnik štedi i štiti okoliš  te ostavlja povoljan osobni ekološki otisak.

Prava iz pogodnosti „Staro za novo“ kupac može ostvariti zamjenom starog plinskog bojlera ili kotla za grijanje bilo kojeg proizvođača kupovinom novog Vaillantovog plinskog kondenzacijskog uređaja (ecoTEC pro/plus /exclusive, ecoCOMPACT, auroCOMPACT, ecoVIT pro/plus).

Prilikom kupnje novog Vaillantovog uređaja odaberite jednu od opcija poticaja na Kuponu „Staro za novo“, ispunite ga i pošaljite ga na adresu: Vaillant d.o.o., Heinzelova 60, 10.000 Zagreb.

Sve  dodatne informacije provjerite na web stranici www.vaillant.hr ili direktno u  letku (1,14 MB) dok su svi detalji prodajno-poticajne akcije navedene na poveznici Kupon “Staro za novo” (636 kB).

Akcija traje do 30. studenog 2016. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini