Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jesenski događaji na DOBA fakultetu za vas

DOBA već tradicionalno organizira besplatna predavanja i webinare iz različitih područja. Ove su godine proveli već dva online summita, s devet besplatnih webinara, na kojima je sudjelovalo više od 6.100 sudionika

Man relaxing on the internet while drinking coffee
Foto: Doba fakulteta

DOBA Fakultet je prepoznatljiv po svom jedinstvenom modelu online studija s jedinim međunarodnima akreditacijama u jugoistočnoj Europi i neprestanom uvođenju novosti u području promocije online obrazovanja. Webinari će sudionicima omogućiti da u virtualnim učionicama, putem internetske veze, dopune ili nadograde svoja znanja uz pomoć priznatih stručnjaka koji svoja teoretska znanja uspješno dopunjavaju konkretnim praktičnim iskustvima. Ovu jesen svim zainteresiranima na raspolaganju su dva besplatna webinara.

Webinar Kako učiti online

Učimo svaki dan, većinom podsvjesno. Naučili smo voziti auto, koristiti mobilne telefone, surfati po Internetu, … Ali s obzirom na to da su ljudi različiti, trebaju i različite načine učenja. Pri tomu i učenje u online obrazovanju ima svoje posebnosti koje će predstaviti Suzana Cergol Mihelič, predavačica s više od 25 godina iskustva u učenju učenja.

Webinar će se održati u četvrtak, 13. rujna, s početkom u 19. sati. Trajat će 45 minuta, na kraju će biti i vremena za postavljanje pitanja. Prijava na besplatni webinar.

Foto: Doba fakulteta

Webinar Kako s malim budžetom i vlastitim kadrom do učinkovitog marketinga i bolje prodaje

Uvijek dobro posjećen webinar o marketingu i prodaji u malim i srednjim poduzećima, koja nemaju na raspolaganju velika sredstva za marketing i prodaju. Kroz konkretne primjere iz prakse će Dina Potočnik, voditeljica prodaje na Dobi, predstaviti kako se uhvatiti u koštac s učinkovitom marketinškom strategijom i prodajnim procesom u organizaciji.

Webinar će se održati u srijedu, 19. rujna, s početkom u 20.30 sati. Trajat će 45 minuta, na kraju će biti i vremena za postavljanje pitanja. Prijava na besplatni webinar.

Na webinare se treba prijaviti, a ukoliko pak termini nekome ne odgovaraju, prijavom će dobiti pristup snimkama. 

U Dobin model online studija svake godine ima povjerenje već više od tisuću novih studenata različite dobi i radnog iskustva, a do sada je na ovaj način studij završilo već više od 3.800 diplomanata, koji su studirali iz 46 zemalja svijeta, a sam studij provode već 18 uzastopnih godina. Dobin model online studija, studijski rezultati, uspješnost diplomanata, neprestani razvoj, praktično orijentirani programi s predavačima iz prakse te cjelokupna podrška tijekom studija, DOBA Fakultet danas uvrštavaju među vodeće međunarodno usporedive ustanove u Sloveniji i Jugoistočnoj Europi.

 

Tema: Promo sadržaj

Message