Obavijesti

Promo sadržaj

Jeste li ikad doživjeli alergijske reakcije pri bojanju kose?

Jeste li ikad doživjeli alergijske reakcije pri bojanju kose?
3

Bojanje kose nije tako nevina stvar kao što većina ljudi misli. Znate li kako prepoznati alergijske simptome?

Alergija se manifestira na više načina:

  • blag, ali ne manje bitan simptom je svrbež vlasišta
  • crvenilo kože po glavi i licu
  • peckanje kože

Postoje i drugi simptomi, no ovi su u početnoj fazi najčešći. Korištenjem proizvoda na kemijskoj bazi, ovi bi simptomi mogli biti sve izraženiji, možda do te mjere da ćete na kraju biti prisiljeni više ne bojati kosu. To su krajnji slučajevi, no nije ih malo.

Što učiniti? Odluka je vaša!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Posljednjih godina na tržištu ima sve više prirodnih boja za kosu. Možda ne bi bilo loše da isprobate takvu boju, koja ne sadrži amonijak, PPD, resorcin, parabene, SLS, itd.  Ako isprobate takvu boju, odmah ćete osjetiti razliku jer ranije navedenih alergijskih simptoma više neće biti.

Imajte na umu da u kemijskim bojama nije štetan samo amonijak, štetni su i ostali sastojci kao što su PPD, Resorcin i SLS. Navedeni sastojci izazivaju alergijske reakcije i štetni su za naše zdravlje.

Od studenog u dm trgovinama možete kupiti boju za kosu koja ne sadrži nijednu od navedenih supstanci, a što je najvažnije, u potpunosti prekriva sijede vlasi. Razliku ćete odmah primijetiti. U pozitivnom smislu.

Naturavit je razvio boju za kosu Respect koja ne sadrži štetne sastojke, a alergijske reakcije su svedene na minimum. S Respectom nećete pogriješiti jer, osim što ne sadrži štetne sastojke, ova boja za kosu odlično obavlja svoj posao. Respect boja ne tamni, u potpunosti prekriva sijede i s lakoćom možete postići željenu nijansu, ukoliko se nijansa previše ne razlikuje od vaše prirodne boje kose.

 A što je s vašom djecom? Imaju li i oni takve simptome?

Nemojte misliti da će njih alergija zaobići samo zato jer su mladi. Pogreška! Oni su još ranjiviji jer je njihov način života općenito rizičniji. Brza prehrana, korištenje agresivne kozmetike, stres... Sve su to čimbenici koji drastično povećavaju šanse za dobivanje alergije. Današnja mladež u sve ranijim godinama boji kosu što povećava rizik za nastanak alergije. Nema ništa loše u tome da mladi boje kosu, ali vi kao roditelj obratite pozornost i kupujte svojoj djeci zdrave proizvode. Ulaganje u zdravlje je najisplativije. Djeca su naše blago, zato se tako i ponašajmo.

Potražite boju Respect u dm trgovinama i nećete se razočarati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Do kraja tjedna u Zabi dostupni stambeni i gotovinski krediti uz niže kamatne stope
PROMO

Do kraja tjedna u Zabi dostupni stambeni i gotovinski krediti uz niže kamatne stope

Proljetna akcija na stambene i gotovinske kredite u Zagrebačkoj banci dostupna je do kraja tjedna – 19. travnja 2024. Za vrijeme trajanja kampanje, klijentima svih banaka na raspolaganju su stambeni i gotovinski krediti uz snižene fiksne kamatne stope.

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte
PROMO

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte

U glamuroznoj atmosferi na glavnoj pozornici Dana komunikacija u Rovinju dodijeljene su prestižne statue marketinškog natjecanja Effie.
Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija
PROMO

Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija

Posljednji dan ovogodišnjega izdanja festivala još dugo nećemo zaboraviti i učvrstili smo stav da Dani komunikacija na svoju pozornicu dovode najzanimljivije sugovornike i najbolje od domaće industrije.