Obavijesti

Promo sadržaj

Jeste li spremni za najbolji party u gradu?

Jeste li spremni za najbolji party u gradu?
2

Na otvorenju nastupaju Halid Bešlić i Haris Džinović, dok na rock pozornici nastupaju Neki novi klinci

Sutra počinje najveći domaći festival na Bundeku – Rujanfest.  Rujanfest otvara svoja vrata poslije 16 h , dok je svečano otvorenje na Glavnoj pozornici u 20.30 h.
 
Zagrebački Bundek se  od 21. – 30. rujna pretvara u veliku diskoteku na otvorenom. Ne treba previše napominjati da se radi o Festivalu na kojem se mogu zabaviti svi – rockeri, ljubitelji popa, elektroničke ili tamburaške glazbe, a upravo je to i slogan ovogodišnjeg Rujanfesta – „Zabava za sve“. 
 
Čast otvorenja ovogodišnjeg festivala, 21. rujna, pripala je legendi HALIDU BEŠLIĆU i HARISU DŽINOVIĆU dok će na rock pozornici ''led probiti'' popularni bend Tribute to Balašević s najvećim hitovima Đorđa Balaševića.
 
Do 18. 30 je ulaz potpuno besplatan, dok se poslije 18.30 naplaćuje 25,00 kuna i vrijedi za sve koncerte.

Osim poznatih imena kao što su: TONI CETINSKI, PETAR GRAŠO, ŽELJKO BEBEK,MAJA ŠUPUT, MLADEN GRDOVIĆ tu su i mnogi drugi sadržaji kao što su:
 
VINSKI GRAD
Prekrasan mali vinski grad u kojem se prezentiraju naši vrhunski vinari. Kada uzmete staklenu čašu, neka Vas vodi ljubav prema vinima jer očekuje Vaš više od 50 vrsta vina 
 
CHILLOUT ZONA
Sjedenje napravljeno od paleta, idiličnog, rustikalnog ugođaja na otvorenom. Uz bezbroj vrsta piva i drugih napitaka, očekuje Vas program pod zvijezdama. Svaki dan u 17 h nastupa vrhunski izvođač na gitari Šehad Komić, dok u 18 h dolaze renomirani stand up komičari iz najboljeg studija – Studio smijeha. Očekuje Vas naizmjence puno dobre glazbe I smijeha do suza.
 
CRAFT ZONA
Više od 10 Craft pivovara iz cijele Hrvatske osvojit će Vas okusima , a neke od njih će premijerno biti u Zagrebu
 
ROCK POZORNICA 
Za sve one željene čvrstog zvuka tu je posebna – ROCK KUĆA. U njoj svako večer nastupaju po dva izvođača. Očekuju Vas odlični koncerti: Atomsko sklonište, Second Hand band, Tribute to ABBA, Tribute to Dino Dvornik, EKV Tribute, Neki Novi Klinci Balašević tribute I još puno vrhunskih glazbenih poslastica.
 
DEEPHOUSE STAGE 
 Bruno Dux, Tomo Bug, Carl Maxx, Dekova, Yakka I mnogi drugi vrhunski Dj-evi 
 
DJEČJA POZORNICA
Za naše najmlađe brine se poseban tim koji organizira sportske radionice, predstave, klaunovi i sve to u najvećem zabavnom parku u ovom dijelu Europe.
 
TRG ZAGREBAČKE ŽUPANIJE 
Svaki dan na Rujanfest nam dolaze gosti iz pojedinog dijela Zagrebačke županije. Dođite i pogledajte što nam turistički I gastronomski nude gradovi Vrbovec, Zaprešić, Samobor i mnogi drugi. Predstaviti će se svojim tradicionalnim običajima, domaćim štrudlama, kestenima, vinima, starim zanatima..
 
NARGILA   BAR – ŠUMSKI KUTAK
Budimo malo drugačiji – prekrasno uređen objekt stvoren za uživanje jer u zdravoj hrani , finim koktelima ali i u pušenju Shishe 
 
VRHUNSKI RESTORANI SVIH HRVATSKIH REGIJA:
Uživajte u šaranu na rašljama, čobancu, domaćim štruklama, bunceku , ali I domaćoj janjetini I odojku.
 
Vidimo se u petak na Rujanfestu, a više informacija možete saznati na www.rujanfest.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.