Obavijesti

Promo sadržaj

Jeste li već iskoristili 70% popusta na omiljeni parfem?

Jeste li već iskoristili 70% popusta na omiljeni parfem?
2

Profumo equivalente - taj izraz je zakon u Italiji, zemlji koja itekako zna što su vrhunski parfemi. Zašto? Zbog toga što te dvije riječi predstavljaju uživanje u vrhunskim dizajnerskim mirisima po nevjerojatno niskim cijenama

U svijetu parfema eau de toilette i eau de parfum proizvodi predstavljaju dva različita ranga. Razlike se odnose na intezitet samog parfema, ali i na cijenu. Nažalost, cijena je često razlog zbog kojeg mnogi ni ne razmišljaju o kupovini pravog, bogatog eau de parfum proizvoda, koji ima više eteričnih ulja u sebi od toaletne vodice.

Spas iz Milana

Srećom, postoji sjajna alternativa i ona je sve popularnija u Europi; od Italije, Portugala i Španjolske do Mađarske, Austrije i Njemačke. Kvaliteta je ista ili bolja, mirisne note su identične onima koje poznajete u svojim omiljenim parfemima, parfemi su proizvedeni u Italiji - a cijena je do 87% niža.

Kako je to moguće?

Razlog visokih cijena je zapravo vrlo jednostavan i uobičajen. Tek manji dio cijene odnosi se na sami proizvod, u ovom slučaju sadržaj bočice. Za astronomske cifre zaslužan je sav promotivni ples oko tog jednog proizvoda. Razmislite o tome svaki put kada vidite poznato lice na reklami za parfem i kada vidite sofisticiranost same bočice, koja možda izgleda senzacionalno, ali u biti štiti sadržaj isto kao i bilo koja druga hermetički zatvorena bočica. Sve to primamljivo izgleda, ali itekako udara po džepu.

Svi mogu riješiti svoje muke u Eau the Parfum online parfumeriji, možda i najboljem Profumo Equivalente web shopu u Europi. Dizajnerske mirisne note traju cijeloga dana, izbor parfema je veći nego u bilo kojoj drugoj online parfumeriji ove vrste, a ono što je uistinu jedinstveno je 3+1 gratis akcija, koja još uvijek traje - i besplatna dostava za narudžbe iznad 150 kn. Da bi sve bilo još bolje, ISO-9001-2008 certifikat o kvaliteti garantira da je sve proizvedeno prema standardu kojeg zaslužujete.

Promotivna akcija još uvijek traje, a da su u Milanu zbilja pedantni i temeljiti prilikom proizvodnje ovih parfema, možete se uvjeriti u Eau the Parfum online parfumeriji. Naručite parfem do 10. travnja i 3+1 gratis akcija će vam biti zagarantirana.

Eau the Parfum store - iskoristite sniženja 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini