Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Jobs napušta Apple zbog bolesti i odlazi na liječenje

Direktor Applea se prije nekoliko godina liječio od raka gušterače, a tijekom protekle godine dionice tvrtke su bile opterećene pitanjima oko bolesti

REUTERS
Foto: REUTERS
0 komentara

Predsjednik uprave Applea Steve Jobs u srijedu je objavio da će uzeti odmor zbog zdravstvenih problema, što je potvrdilo nagađanja o pogoršanju zdravlja jednog od vodećih ljudi informatičke industrije.
- Tijekom posljednjeg tjedna saznao sam da su pitanja vezana uz moje zadravstveno stanje složenija nego što sam prvotno smatrao - napisao je Jobs u e-mailu poslanom radnicima Applea. Naveo je da se namjerava vratiti u tvrtku krajem lipnja.
Nagađanja o Jobsovu zdravlju opterećivale su vrijednost dionice Applea cijelu proteklu godinu, jer je njegov očiti gubitak težine brinuo ulagače. Objava vijesti o njegovu odlasku na bolovanje u srijedu je srušila dionicu Applea za 10 posto. Steve Jobs, kojega se smatra glavnom pokretačkom snagom nedavnih uspjeha Applea, prije nekoliko godina je liječen od raka gušterače.
Appleovi proizvodi, posebice iPod i iPhone, dobili su rijetku vrstu lojalnosti među kupcima, za što se većina zasluga pripisuje Jobsovom zahtjevnom vođenju kompanije.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message