Obavijesti

Promo sadržaj

Još 24 sata do početka #WELOVESOUND festivala

Još 24 sata do početka #WELOVESOUND festivala
2

Na Velikom jezeru Jarun sve je spremno za početak dugoočekivanog #WELOVESOUND festivala čiji program počinje sutra, u subotu, 2. lipnja u 18 sati

Prema prodanim ulaznicama, sutra u hrvatsku prijestolnicu pristižu gosti iz Dubaija, Ibize, Velike Britanije, Njemačke, Mađarske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i cijele Hrvatske. Na Velikom jezeru Jarun sve je spremno za početak dugoočekivanog #WELOVESOUND festivala čiji program počinje sutra, u subotu, 2. lipnja u 18 sati. 

Ostalo je 100 ulaznica po povoljnijoj cijeni koje su dostupne u pretprodaji putem službenih online trgovina, kao i Entrio i Tisak Media prodajnih mjesta. Svi posjetitelji i na dan festivala mogu kupiti ulaznice na festivalskoj blagajni. VIP sekcija festivala rasprodana je već prije desetak dana.

Zvijezde svjetske elektroničke scene sutra konačno dolaze u Zagreb. Ricardo Villalobos jedan je od najcjenjenijih DJa i producenata elektroničke scene zadnjih 20 godina. Njegovi setovi se dugo prepričavaju i ostaju u pamćenju. Svijet mode, kao i fanovi diljem svijeta luduju za braćom Martinez. Chris i Steve koji po prvi puta dolaze u Zagreb, vesele se nastupu i pozivaju sve da ih slušaju u zagrebačko predvečerje, s početkom u 21:30h. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jedna od DJica zaslužna za najbolja jutra na Sonus festivalu, ali i jedna od 3 najeminentnijih ženskih izvođača u svijetu, Sonja Moonear, nastupit će i na OPEN AIR dijelu festivala, ali i na after partyju uz Mariana Mateljana i Andreja Ljekaja u zagrebačkom klubu The Best. Jackmastera zagrebačka publika sjeća se s prošlogodišnjeg nastupa kada je jednostavno razvalio Zagreb, a sam festival u 18 sati otvara Slaven Tušek Pips. 

#WELOVESOUND festival održava se u suradnji s Gradom Zagrebom i TZ Grada Zagreba.

Sve informacije o festivalu možete pronaći na službenoj festivalskoj stranici: www.we-love-sound.com/tickets/ ili pratiti na socijalnim mrežama https://www.facebook.com/events/336885876779491/.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince