Obavijesti

Promo sadržaj

Još jedan razlo za posjet banci otišao u ropotarnicu povijesti

Još jedan razlo za posjet banci otišao u ropotarnicu povijesti
1

Već i golubice na grani znaju da Erste gotovinski kredit možete zatražiti online, pri čemu ne plaćate ni naknadu za obradu kredita

Već i golubice na grani znaju da Erste gotovinski kredit možete zatražiti online, pri čemu ne plaćate ni naknadu za obradu kredita. Ali to naravno nije sve. Jer zašto biste ikada više kročili u poslovnicu Erste banku ako to baš ne morate. A kada je riječ o Erste gotovinskim kreditima, čak i kompletnu kreditnu dokumentaciju možete ''donijeti'' u banku putem interneta. A-ha! Nema više kruženja oko poslovnice u potrazi za parkingom i nervoznog čekanja u dugačkim redovima,  a zaboravite i na gomilu papirologije.

Klik. Doslovno jedan klik dijeli vas od predaje cjelokupne dokumentacije za gotovinski kredit. Erste gotovinski kredit. Dakle, osim što štedite vrijeme i novac, odlasci u poslovnicu svode se na – 1 (slovima: jedan)!

E sad. Iako Erste gotovinski kredit možete zatražiti već ranom zoru dok ispijate prvu jutarnju kavu, tijekom radnog dana dok se dvoumite što pojesti za ručak ili za vrijeme reklama usred večernjeg filma, podsjećamo da – iako je lako – kredit ne treba uzimati olako. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Stoga predlažemo da dio vremena koje ste uštedjeli predajom zahtjeva i dokumentacije online posvetite informiranju o kreditu. Primjerice, želite li gotovinski kredit u kunama ili eurima, fiksnu ili promjenjivu kamatnu stopu, rok povrata od 3 do 10 godina ili mogućnost isplate depozita kao osiguranja i naknade (ako postoji) iz kredita. Podsjećamo i da, zatražite li kredit online, obrada kredita iznosi  0 (slovima: nula) kuna!

Posjetite novouređenu stranicu www.erstebank.hr i provjerite vrste i uvjete kredita te napravite informativni izračun mjesečne rate preko kreditnog kalkulatora.  Ipak, ako i dalje niste sigurni koji gotovinski kredit zapravo želite, posjetite kreditnog savjetnika u najbližoj poslovnici Erste banke, iznesite mu svoje želje, potrebe i mogućnosti i zajedno pronađite najbolje rješenje.

Erste zna kako. Lako, ali samo polako.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince