Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
37 komentara

Još jedan udarni vikend na Lučkom, kilometarske kolone

Promet je vrlo gust, na Lučkom su kilometarske kolone na ulazu i izlazu iz Zagreba. Na cestama kroz Gorski kotar i Liku smanjena vidljivost zbog magle

Foto: Borna Filic/PIXSELL
37 komentara

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče na naplati Lučko u smjeru mora iz smjera čvora Jankomir (A3) kolona je oko 3 km, stoji u izvješću od 7:15 sati. Između čvorova Jastrebarsko i Karlovac, na 28. km u smjeru Karlovca, oštećeno vozilo je na zaustavnom traku. Između Zagreba i Otočca u smjeru mora, promet vrlo gust.

 

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Lici i Gorskom kotaru te na autocestama A1 između tunela Mala Kapela i Sveti Rok, A6 Rijeka-Zagreb između tunela Tuhobić i čvora Delnice, izvijestio je HAK.

Na sutocesti A2 Zagreb-Macelj na čvoru Krapina u smjeru graničnog prijelaza Macelj vozi se usporeno, zbog prometne nesreće.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac pred graničnim prijelazom Bajakovo u smjeru istoka kolona osobnih vozila je oko 500 metara.

Na autocesti A4 Goričan-Zagreb kraj naplatne postaje Goričan u smjeru Zagreba kolona vozila je oko 500 metara.

NA autocesti A7 GP Rupa-Diračje na naplatnoj postaji Rupa povremeni zastoji u oba smjera.

Kolona je na Istarskom ipsilonu prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija u smjeru Slovenije.

Državnom cestom DC429 Selište Drežničko-Prijeboj prekinut je promet kroz Nacionalni park Plitvička jezera zbog prometne nesreće. Obilazak je državnom cestom DC1 Grabovac-Ličko Petrovo Selo-Prijeboj.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Katamaran na liniji 9602 danas će zbog Viškog plivačkog maratona isploviti iz Splita za Vis u 19:00 umjesto u 18:00 sati.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message