Obavijesti

News

Komentari 5

Još jedna žena optužila Bidena za neprimjereno dodirivanje

Još jedna žena optužila Bidena za neprimjereno dodirivanje
1

Njena optužba dolazi samo tri dana nakon što je Lucy Flores, bivša članica skupštine u Nevadi, rekla da ju je Biden poljubio u potiljak na događaju tijekom kampanje 2014. godine

VIDEO

Još je jedna žena optužila bivšeg američkog potpredsjednika Joea Bidena za neprimjereno dodirivanje, baš u vrijeme dok razmatra kandidiranje na sljedećim predsjedničkim izborima.

Amy Lappos (43) rekla je za list Hartford Courant iz Connecticuta u ponedjeljak da je Biden trljao svoj nos o njezin tijekom humanitarne akcije 2009. godine u gradu Greenwichu.

"Nije bilo seksualno, no zgrabio me za glavu", rekla je Lappos. "Stavio je svoje ruke oko mojeg vrata i povukao me blizu da trljamo noseve. Kada me povlačio, mislila sam da će me poljubiti u usta".

Lappos, tada pomoćnica kongresnika Jimu Hinesu, rekla je da nije prijavila Bidena jer je "on bio potpredsjednik, a ja sam bila ništa".

"Postoji linija pristojnosti. Postoji linija poštovanja. To nije kulturno. To je seksizam ili mržnja prema ženama", dodala je Lappos.

Njena optužba dolazi samo tri dana nakon što je Lucy Flores, bivša članica skupštine u Nevadi, rekla da ju je Biden poljubio u potiljak na događaju tijekom kampanje 2014. godine.

Biden je u svome odgovoru rekao kako vjeruje da se "nikada" nije ponašao nepristojno.

"U mnogo godina javnog života i kampanja, ponudio sam nebrojena rukovanja, zagrljaje, izraze pažnje, podrške i utjehe. I niti jednom, ikada, vjerujem, nisam se ponio neprimjereno", rekao je Biden.

Taj 76-godišnji veteran koji je osam godina bio potpredsjednik u administraciji predsjednika Baracka Obama i 36 godina u američkom Senatu, nije još najavio hoće li se natjecati za kandidaturu demokrata na predsjedničkim izborima 2020.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk