Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
24 komentara

Još jedno čudo: Ivan Pavao II. izliječio Moniku od leukemije?

Monika je bolovala od leukemije. Njezin je otac bio na audijenciji kod pape Ivana Pavla II. i rekao mu neka se moli za Moniku. Ona je uskoro potpuno ozdravila...

magnificat.sk
Foto: magnificat.sk
24 komentara

Slovak Tibor Ujlacky bio je na audijenciji kod pape Ivana Pavla II. 2002. godine. Iako mu je prema protokolu trebao samo poljubiti ruku, zamolio ga je i da se moli za njegovu kćer Moniku koja je bolovala od leukemije. Koji mjesec kasnije, krenuli su drugi put pozdraviti Papu. Tibor je razmišljao o tome da Svetom Ocu opet spomene svoju kćer jer nije bio siguran da ga je Karol Wojtyla prvi put dobro razumio jer je već bio star i bolestan. Opet mu je prišao i pružio ruku i zaustio 'Sveti Oče...'. Nakon toga ga je Ivan Pavao II. uhvatio za ruku i rekao 'Monika'. 

Kada se Tibor vratio u Slovačku, kćer mu je još bila u bolnici. No ubrzo su opet napravili testove krvi i bili su dobri. Već 2003. Monika je izašla iz bolnice i opet je krenula u školu. Danas ima 20 godina i vjeruje kako ju se spasio upravo Ivan Pavao II.

Za emisiju Provjereno NoveTV ispričala je kako zna da su njezinom izlječenju puno pomogli liječnici no naglašava kako kao vjernica smatra da je to bila velika milost s neba koja joj je pomogla da se spasi. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message