Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Još samo pet dana za prijavu: Seed investicije do 15.000 eura

Još samo pet dana do isteka prijava za prvi predakceleratorski program u Hrvatskoj. seed investicije do 15 tisuća eura. Saznajte više u nastavku...

ZIP
Foto: ZIP
0 komentara

Nakon što je ZIP predstavio svoju novu 'aplikaciju' – ZIP predakcelertorski program čija su osnovna značajka seed investicije do 15.000 EUR u kvalitetne startupe, naglašavamo kako prijave traju još samo pet dana, točnije do 18.5.2014. u 23:59. 

Nakon što je već opisano kako ovaj predakceleratorski program djeluje te da će biti financiran crowdinvesting kampanjom koja će biti pokrenuta putem Seedrsa, želimo upoznati buduće sudionike s beneficijama koje ih očekuju. 

U ZIP predakceleratorskom programu sudionike, uz investiciju, očekuje aktivno mentorsko praćenje timova, predstavljanje potencijalnim investitorima te pomoć u rješavanju problema Uvjeti za prijavu u ZIP predakceleracijski program su završen ZIP inkubatorski program, osnivanje firme, izvjestan izlazak na tržište u roku mjesec dana te skalabilnost business modela. 

Podsjećamo kako su u dvije godine rada ZIP završile 4 generacije polaznika. U programu je sudjelovao 31 tim te je također osnovano 16 tvrtki. ZIP-ovi strateški partneri su Sveučilište u Zagrebu, Erste banka, Agrokor, mStart, Iskon i Dell. Također, ZIP organizira startup konferencije, predavanja, ali i vodi timove na susrete s investitorima. Zato - prijavite se i budite dio ZIP predakceleratorskog programa!

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message