Obavijesti

News

Komentari 254

Emirova kći: Nije vidio, mislio je da su dvije trake otvorene

Emirova kći: Nije vidio, mislio je da su dvije trake otvorene
7

Glumac je pokušao proći između ograde autoceste i auta zaustavljenog u lijevoj traci, te je pritom udario u ženu i vozača tog automobila, a zatim u gromadu zemlje

VIDEO

Emir Hadžihafizbegović (53) pokušao je proći između ograde autoceste i auta zaustavljenog u lijevoj traci, te je pritom udario u 63-godišnjakinju i vozača tog automobila, a zatim i u gromadu zemlje.

Svi troje su prevezeni u bolnicu u Novu Gradišku gdje je žena preminula, dok je glumac jutros bio na operaciji ruke, javlja Dnevni Avaz.

Vozač drugog automobila pušten je na kućnu njegu. 

Glumčeva kćer Amra kazala je da je Hadžihafizbegović još u stanju šoka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Trenutno je u bolnici u Novoj Gradiški, a uskoro bi ga trebali prebaciti u zagrebačku bolnicu. Jutros smo kratko razgovarali. Rekao je da opet ide do operacijske dvorane da mu zašiju ozljede. Tražio je da uz njega sada budu samo članovi obitelji, pa je mama otišla, a ja i brat ćemo u petak kod njega. Dobila sam više od 60 ili 70 poziva iz Beograda i Zagreba od njegovih prijatelja, medijskih ličnosti, koje je zanimalo njegovo stanje. Svi žele otići u bolnicu i posjetiti ga, ali sam ih zamolila da barem tri-četiri dana to ne rade, dok se on malo ne oporavi i dok ne izađe iz stanja šoka - kazala je Amra za Dnevni avaz.

- Žao nam je što je u toj nesreći stradala žena. Bio je to nesretan slučaj i vjerujemo da će to dokazati i policijski izvještaj. Nije vidio dok je vozio, mislio je da su dvije trake otvorene. On nikada nikoga ne bi povrijedio - dodala je Amra.

Do nesreće je jučer došlo nakon što je nepoznati vozač porušio svijetleću signalizaciju koja je zbog radova na autocesti A3 kod mjesta Bročice promet preusmjeravala u desnu traku. 

Vozač je pobjegao, a policija ga traži. Dvadesetak minuta kasnije na te je iste znakove naletio drugi vozač te mu je pri tome pukla guma. Stao je u lijevu traku te sa suvozačicom izašao zamijeniti gumu. Tada je Škodom naišao bosanskohercegovački glumac. 

Očevid je obavio zamjenik sisačkog županijskog državnog odvjetnika Marijan Zgurić, koji je izdao nalog za obdukciju poginule žene te je kazao da će daljnjim dokaznim radnjama utvrđivati je li riječ o kaznenom djelu u prometu ili općeopasnoj radnji. Dodao je da nitko od sudionika prometne nije bio pod utjecajem alkohola. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 254
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje