News

Komentari 38

'Josip Đakić će dalje biti član kluba HDZ-a, 100% lojalan...'

'Josip Đakić će dalje biti član kluba HDZ-a, 100% lojalan...'

Plenković na pitanje hoće li poslušati HVIDR-in zahtjev za raskidom koalicijom sa SDSS-om kaže da HVIDR-a u petak nije rekla da traži da HDZ raskine koaliciju

Premijer Andrej Plenković komentirao je u Donjoj Stubici izjave HVIDR-e koja je na konferenciji za medije rekla da je SDSS u Hrvatskoj nepoželjna stranka.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Rekao sam prošlog tjedna da HDZ sa svojim partnerima odlučuje tko je u većini i kako ona funkcionira - poručio je premijer. 

Zagreb: Andrej Plenkovi dao je izjavu medijima

Na pitanje je li istup vodstva HVIDR-e udar na njega, jer je njenom čelu Josip Đakić, HDZ-ov zastupnik, premijer odgovora da nije.

- Rekao sam da je gospodin Pupovac na svoj način i u svom stilu reterirao od onih stavova koje smo imali prigodu čuti prije dva tjedna, a koje smo jasno odbacili i ja i svi drugi akteri na političkoj sceni. Treba pažljivo slušati što tko kaže i što kako tko može reći, pa je vjerojatno tako i gospodin Periša danas rekao nešto što nije tako kako ste svi rekli, nego nešto drugačije - rekao je premijer i dodao:

Zagreb: Humanitarna večera francusko-hrvatske trgovinske i industrijske komore

- Đakić će se i dalje ponašati kao lojalan član kluba HDZ-a, to je 100 posto - kazao je. 

Zagreb: Održana je Sjednica sabora

Plenković na pitanje hoće li poslušati HVIDR-in zahtjev za raskidom koalicijom sa SDSS-om kaže da HVIDR-a u petak nije rekla da traži da HDZ raskine koaliciju. 

Andrej Plenković obišao gradilište spojne ceste Zabok - Krapina

- Oni su na svoj način rekli stvari koje su rekli prije. Ali to je njihov stav, a ne naš - poručio je premijer. 

Podsjetimo, zz HVIDR-e su u petak rekli da nisu za potpirivanje sukoba niti protiv nacionalnih manjina, ali da neće zaboraviti ''što su Pupovčeva braća počinila'.

Zagreb: Klub zastupnika SDSS-a o napadu na Srbe i područja Knina

 

- SDSS nije poželjna stranka u Hrvatskoj niti relevantni predstavnik Srba - rekao je čelnik Glavnog odbora udruge Josip Periša koji kaže da ih SDSS podsjeća na stranku iz devedesetih. 

Najčitaniji članci