Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
109 komentara

Josipović se najviše spominje, Sinčić je sve bliže Kujundžiću

U prošlom tjednu predsjednički kandidati se najviše spominju na webu, a zanimljivo je da Twitter korisnici aktivnije spominju kandidate (31%) od Facebook korisnika

Pixsell
Foto: Pixsell
109 komentara

Predsjednički kandidati se najviše spominju na webu, a zanimljivo je da Twitter korisnici aktivnije spominju kandidate (31%) od Facebook korisnika (8%). Pokazuje to alat za praćenje online medija, Mediatoolkit.

Ivo Josipović ima najveću prisutnost u online medijima, kao i najveći postotak pozitivnih spominjanja (31%), a slijedi ga Kujundžić s čak 23 posto pozitivnih spominjanja. Ipak, Kujundžić je ovoga tjedna vodeći s čak 38 posto negativnih spominjanja.

Kolinda Grabar Kitarović, u usporedbi s prošlim tjednom, ima značajno manji broj negativnih spominjanja, samo 23 posto. Ona, kao i najmlađi kandidat, Ivan Vilibor Sinčić imaju jednak udio neutralnih spominjanja - 62 posto.  

Kandidati su praćeni u periodu od 15. do 21. prosinca. Ključne riječi u istraživanju su bile Josipović, Kujundžić, Kolinda i Sinčić, a ukupno se spominju 7216 puta.Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message